臨近聖誕節,當然要同同事嚟個x’max Lunch一齊去慶祝吓,呢間韓國「燉」雞🐔🤤一試再試一同 #慶祝 #聖誕🎄🍽️ 豬手芝士鳳雛燉雞 我哋試咗招牌燉雞同埋芝士鳳雛燉雞😋今次我哋叫咗呢個豬手芝士鳳雛燉雞🥰一如以往,勁大盤,夠晒2-3人食🤣啲雞件無骨,燉到好入味,除左大大塊拉絲芝士🧀仲有燉到入晒味嘅豬手😋成盤菜式,除咗有豬手同埋燉雞,仲有好多配料,有薯仔、紅蘿蔔、青瓜⋯入面仲有最正入味嘅冬粉,所以2-3人都包你食得飽😋全部即叫即整熱辣辣好入味!呢度嘅Lunch好抵食,8折無加一😍🍽️ 韓式海鮮拉麵套餐同事見Lunch Menu有海鮮拉麵套餐🍜有佢最懷念辛辣拉麵之餘,仲包一排牛肉紫色卷同都只係$68無加一💰配埋啲Kimchi一齊食不得了😋正宗韓國味突出🇰🇷呢度泡菜仲可以任Fill🌟真係平靚正之選!

🍽️ 豬手芝士鳳雛燉雞

🍽️ 韓式海鮮拉麵套餐