2020-03-17
雖然位置有啲格攝 但其實由旺角或者旺角東出發都好快到🙆🏻♀️門口位置放置左搓手液比有需要嘅人用 十分有心💛服務員態度同服務都做得好好 值得一讚!餐廳都好受歡迎 大家記住預先book檯😛-餐牌選擇並唔算多 大家主要都係嚟食佢嘅牛扒同埋佢嘅free unlimited fries 🍟今次第一次食 於是揀咗牛同埋豬各一份試試佢-🔸Usda prime 390days grain fed flat iron $268🔸Steak紋煎得好靚 入面嘅肉係好靚嘅粉紅色🥰牛扒order左medium rare 但食落覺得稍微老左少少牛味好重 唔蘸醬都絕對無問題如果肉質嫩口啲會更好🤭呢個係menu入面最high class嘅flat iron 所以自然期望較高 整體不過不失 只係性價比不算太高下次應該會食價錢平啲嘅herbly flat iron steak價錢更加親民👍🏻-🔸Spain chestnut fed pork rack $160🔸豬胺架比牛扒更出色😋 豬嘅肥瘦分佈岩岩好!肉質爽彈 煎到皮香肉嫩!呢個價錢 十分抵食❤️-另外啲薯條都幾高質 係幼身薯條 有啲似la vache!個種店員見你差唔多
門口位置放置左搓手液比有需要嘅人用 十分有心💛
服務員態度同服務都做得好好 值得一讚!
餐廳都好受歡迎 大家記住預先book檯😛
今次第一次食 於是揀咗牛同埋豬各一份試試佢
Steak紋煎得好靚 入面嘅肉係好靚嘅粉紅色🥰
牛味好重 唔蘸醬都絕對無問題
如果肉質嫩口啲會更好🤭
價錢更加親民👍🏻
豬胺架比牛扒更出色😋 豬嘅肥瘦分佈岩岩好!
肉質爽彈 煎到皮香肉嫩!呢個價錢 十分抵食❤️
店員見你差唔多食完都會主動幫你加薯條 每限添加🙆🏻♀️