一間屬於年青人打卡嘅餐廳,食物的造型適合影相打卡,味道就一般般。沖繩黑糖豬軟骨定食 - 先講豬軟骨,非常出色!煮得好夠味,而且仲要好淋,送飯一流,不過佢裏面有一舊蘿蔔,就爭少少,唔屬於好淋,又唔屬於好甜嗰種蘿蔔,所以就比豬軟骨失色啲。我開頭以為係碗白飯,原來係一碗栗子飯,好驚喜!當配埋豬軟骨一齊食嘅時候,有一種食緊栗子炆雞嘅感覺(正確啲來講可能係栗子炆豬軟骨😅)好食👍🏻另外仲有一啲配菜,有一碟應該係屬於泡菜,就係醃蘿蔔,不過喺面頭再加咗少少柚子蜜,幾清新。另外一碟係菠菜腐皮?應該係咁嘅名,呢碟又係好好食,我開頭以為佢冇乜味,原來唔係,佢係有調教左一啲味,我唔係好肯定,不過可能係類似堅魚汁之類,幾好食真係。麵豉湯佢有蜆肉喺裏面,亦都屬於好飲。至於隻糖心蛋就普普通通,有做到糖心蛋黃,不過蛋白部份就冇乜味,因為應該係用豉油味琳去浸,但係就食唔到呢啲味。三文魚富士山飯團 - 飯本身比較粘,唔算好食,又唔係難食,可以叫嚟為咗影相。限定特飲「「富士山」」- 其實呢杯飲品唔算好靚,不過我見佢寫住限定就試下,同埋跟餐叫飲品好多都有半價,不過呢杯就無,呢杯原價要$78,跟餐叫可以減$20。呢杯基本上是一

限定特飲「「富士山」」- 其實呢杯飲品唔算好靚,不過我見佢寫住限定就試下,同埋跟餐叫飲品好多都有半價,不過呢杯就無,呢杯原價要$78,跟餐叫可以減$20。呢杯基本上是一杯甜甜地嘅奶水,就係咁,所以要$58嘅話,我會建議大家唔好叫,除非你好想影依張相。

昭和紅日富士牛乳布丁- 呢款布丁賣相真係好靚(我覺得)開頭抱着心態牛乳布丁好難唔好食啫?加上我好鍾意佢嘅外表,所以就叫咗……佢係我人生食過最實嘅布甸,偏硬,一啲都唔滑!牛乳布甸?冇牛奶味?點解?似食緊一件無味嘅硬嘢,細心啲食下,哦原來有少少奶味,少少囉!真係得少少!絕對唔值$68。
沖繩黑糖豬軟骨定食
富士山