2020-05-19
小朋友超鐘意小動物,但家中未養得,假期就帶佢地去貓Cafe陪貓咪玩下小店位於西貢,樓下Cafe樓上陪貓玩,夠哂衛生,食飽清潔消毒乾淨就可以上樓陪貓玩啦!店內9隻貓,全都受過訓練,好乖好親人,小朋友去玩都唔成問題,但店主愛貓有列規矩,不能太嘈,嘈到貓貓就唔可以再陪貓玩啦~店內有提供bb chair,好適合帶bb去,講返食物先,肉醬意粉🍝不太juicy,不過不失,bb食都可以!芝士燒牛肉三文治配自家製薯片,真心好味!未試過去貓Cafe有呢個質素,薯片自家製感覺健康,就算比bb食都冇問題,三文治有驚喜,好足料,配搭健康好味,推介甜品點了雜錦雪糕多士盒,有三款雪糕味道揀,多士盒焗後好脆,好好味,配埋雪糕簡直是夏天恩物場內有最低消費,每人最小叫杯飲品,已可以陪貓貓玩足半天,好抵!平日還可以先book位~星期六日只可walk in,但都唔算等很久,假日嚟食下嘢輕鬆下,唔錯的選擇!