2018-08-01 275 views
今晚要去紅館潮拜男神,放工就先去附近醫肚,黎左置富都會,其實都有好多野食,但貪方便唔想行就走左入依間。坐低睇Menu, 最平果個餐都接近要一舊水,但我記得以前食唔駛嫁wor~但入左黎又無理由走返出去,所以揀左好耐無食的蜜桃雞扒飯。先黎紅湯。胡椒味好重,我唔太食得辣,所以飲左兩啖就飲唔到了。主菜都到達啦,依家個蜜桃係半個咁上,我記得以前好似係一片片? 但味道依舊的,蜜桃的香甜配搭蕃茄的酸甜,都相當之夾。雞腿去左骨,仲好滑的,所以係好味,但係個飯好似有D硬,唔知係未隻米問題,定唔夠熟。越坐越多人,應該全部都係去潮拜男神的~
越坐越多人,應該全部都係去潮拜男神的~
2018-07-19
$120 (Dinner)