2019-12-05 44 views
星期三又放假啦,一枝公決定去尖沙咀行街搵野食上OPENRICE 睇完諗住搵拉麵食,但間間都排哂長龍,咁行下行下見到呢間一君士多其實之前都聽過呢間鋪頭大名,得知係一位息影影星開既,亦知道係貴價車仔麵,但人一世物一世,身為窮家子弟決定試一試高檔車仔麵蠔華麵身為愛蠔之人,見到有呢個麵就二話不說簡左蠔就肥肥大大但就腥味幾勁,怕腥既朋友要留意下食過廣島蠔我就覺得中規中矩,反而個花菇就出色得多甜甜地好入味同個湯好夾,個湯又係甜甜地既上湯,湯溫度又夠哂熱,兩樣合埋一齊超水準而油麵就無乜特別,都係街邊一般貨色芝士蘑菇雞翼出到黎我已經即刻食,但食落去一d都唔熱,食落去唔覺得特別好食,考慮返個價錢同質素,應該唔會有下次整體黎講算唔錯,但未去到話驚為天人好好食,同埋考慮返個價錢後都唔會經常性幫襯,間唔時食下係OK既最後補返張全家幅同收據先
星期三又放假啦,一枝公決定去尖沙咀行街搵野食

蠔華麵

身為愛蠔之人,見到有呢個麵就二話不說簡左
蠔就肥肥大大但就腥味幾勁,怕腥既朋友要留意下
食過廣島蠔我就覺得中規中矩,反而個花菇就出色得多

而油麵就無乜特別,都係街邊一般貨色

芝士蘑菇雞翼

最後補返張全家幅同收據先