2021-11-04
黑松露海蝦帶子意粉味道都唔錯,蝦同帶子嘅份量都唔少,share都夠食🤣雖然賣相就冇蛋包飯咁靚,但係勝在有內涵🤣海蝦同帶子嘅份量都好足夠!而且又夠味🤣絕對對得住呢個價錢!豬扒蛋包飯蛋包飯加豬扒兩樣嘅賣相都好靚!估唔到呢個價錢都可以食到咁嘅嘢☺️豬扒都算幾大塊上面會有蜜糖,平時都好少食蜜糖豬扒,佢嘅配搭又幾特別😚蛋包飯入邊係粒粒分明,但係我唔記得影ㅜㅜ真係可以值得一試!味道適中!真係覺得呢個價錢食到咁嘅餐真係唔錯,好貼地!😍芝心雞翼入邊冇骨㗎!可以一口咬入去🤣咁樣食真係好爽😂真係好中意食呢d雞翼,芝麻蝦多士勁脆口!即使食食吓放低咗,隔咗一陣再食佢都仲係脆既!另外亦有一兜醬可以點,覺得可以試吓新口味嘅嘅都可以試吓,我就會覺得點再會好食啲😍平價西餐廳,價錢真係好貼地!咁多嘢食仲有嘢飲,價錢都係170左右!平時出去食$170都可能一個人都唔夠比😹呢個份量係二人價錢!真心夠抵~🤩另外上嘢食嘅速度都好快!大概10分鐘左右就已經有野食送到,一開始入到去未有太多客人,STAFF都可以俾我哋自己揀位,呢樣都幾好😹
豬扒蛋包飯
芝心雞翼