2019-08-02
之前係網上網頁見到有介紹佢做個中式點心放題,$300/每人,再加一。熊貓芝麻包,吾錯有即叫北京片皮鴨,即叫即整鑲茄子紅酒抄手,麻麻地味道炸 魷魚 香檳蝦餃同燒賣放題限定每人一隻冷食鮑魚仔吾記得係咩,但味道麻麻自助區:牛展,切鷄,蔬菜沙拉,酸甜青瓜總括之言呢,食得出廚師有心機去做每一道菜式,而且係有水準的,我覺得好味道但個日我地去食係紅日,照計應該會好多人,點知由11:30am入座,坐到2點,全場客人吾超過10個我見有個好似係老闆咁嘅人係度睇緊自己個場點解咁少人,咁慘淡嘅生意,我覺得佢地真係有啲慘,其實食物真係好吾錯,但價錢係偏高的,不過都體諒佢,我吾認為係價錢問題,因為係中環,貴貴都有人俾得起食得落的。講一講佢個場啦,其實我有影到,只係upload吾到咁多張,佢坐位間隔分得好開,坐得幾舒服,而且仲有個大嘅落地玻璃,可以睇晒出面半個海景,厠所好靚,有心思咁擺左啲小擺設去令個厠所冇咁單調我覺得如果有人問我中環有咩好食而又中意中式點心,我會介紹佢地去
點心放題,$300/每人,再加一。
熊貓芝麻包,吾錯
有即叫北京片皮鴨,即叫即整
鑲茄子
紅酒抄手,麻麻地味道
炸 魷魚
香檳蝦餃同燒賣
放題限定每人一隻冷食鮑魚仔
吾記得係咩,但味道麻麻
自助區:牛展,切鷄,蔬菜沙拉,酸甜青瓜
靚,有心思咁擺左啲小擺設去令個厠所冇咁單調