2019-03-19 800 views
見到facebook成日有人打卡讚湯底正,一於來試試湯底都算多選擇,但無理由唔試招牌湯底架秘製老鴨窩-湯底清清地帶小小甜唔油膩好濃肉汁味,建議食法先飲湯我當然跟,飲左2碗後大件事啦,先一口氣飲左罐加多寶,朋友一樣飲完一罐飲品仲好渴所以叫左渣蘆薈蜜飲,個口乾到呢~鴨肉已經煲到冧晒一扯就離骨,仲有小小肉味醉雞丸-食唔出雞肉好爽口但子然粉太重手啦連酒味都食唔到,淨係得中間爆汁但食唔出主提炸魚皮-魚片薄大部分都脆但厚食位太硬金莎墨魚丸-金莎好香咸蛋黃味墨魚丸爽彈但死實左小小,蝦丸有鮮甜味仲有小小蝦粒肉眼根-一D都唔爽冇肉味好似食柴咁,而且分量小脆骨腩-肉爽脆有甜味冇泥味墨汁芝士魚餃-芝士味唔夠濃,魚餃爽口唔腥,好新穎魚旦夾芝士但唔係話好食而且賣相肉酸招牌水餃-食完除左知道係肉餃就食唔出咩菜同主題,又唔覺得好食總結-其實好奇左好慢先去試,湯底飲時覺得正但之後飲到成肚水,返屋企仲咁頸渴就好唔鐘意,而且食物雖然種類多但覺得一試難忘,我就試一次算
見到facebook成日有人打卡讚湯底正,一於來試試

湯底都算多選擇,但無理由唔試招牌湯底架
老鴨鍋

醉雞丸

炸魚皮-魚片薄大部分都脆但厚食位太硬
金莎墨魚丸&金莎蝦丸

肉眼根

肉眼根-一D都唔爽冇肉味好似食柴咁,而且分量小
脆骨腩

脆骨腩-肉爽脆有甜味冇泥味