2021-08-19 4938 views
Yamm逢週一至五有lunch buffet,收費$368。幾年前嚟過食,印象中嘢食幾多,龍蝦粥令我好回味亞妹有兩張coupon ,三送一,價錢連加一,平均唔駛$200位,佢話好難book位,一個月前,先定到今日。現場坐满人同環境頗嘈雜,感覺down grade咗。自助午餐係配合每週主題,今週主題係台灣菜。如果以酒店自助餐睇,佢比其他同級酒店少同普通,水準只是合格。祇得壽司🍣,見佢上面啲魚生唔多新鮮,無攞!海鮮唔吸引,但見🦪瘦蜢蜢,無乜人吼,龍蝦鉗🦞肉死實實無鮮味,🦐尚可,係幾款中最好嫁啦,其他青口,蜆亦一般。炸物有天婦羅凡立貝,雞件,鲜魷!• 星洲炒黑胡椒蟹,蟹太瘦,無咩肉食。• 台式雞蛋蚵仔煎,一般般,放太多薯粉,起初以為唔熟。 片皮鴨太多人排隊,臨尾見無人先攞兩塊👌燒牛肉靱無牛肉味蛋糕全係迷你版,甜品多但又係無乜特式,唔吸引,唯一驚喜係 movenpick雪糕有六款任食,提子㝝酒同士多啤梨味我最愛日本抹茶40%朱古力噴泉,小朋友會喜歡!總結係有啲失望,同以前差好遠,有段時間成日做午市買一送一,而家好多劣評,話食物質素大幅下降如果以正價$368就真係唔值,我相信好多人係用特價食,但

亞妹有兩張coupon ,三送一,
現場坐满人同環境頗嘈雜,感覺down grade咗。
自助午餐係配合每週主題,今週主題係台灣菜。
祇得壽司🍣,見佢上面啲魚生唔多新鮮,無攞!

炸物有天婦羅凡立貝,雞件,鲜魷!

• 星洲炒黑胡椒蟹,蟹太瘦,無咩肉食。
• 台式雞蛋蚵仔煎,一般般,放太多薯粉,起初以為唔熟。

片皮鴨太多人排隊,臨尾見無人先攞兩塊👌
燒牛肉靱無牛肉味

日本抹茶40%朱古力噴泉,小朋友會喜歡!

如果以正價$368就真係唔值,我相信好多人係用特價食,但都無理由因為咁將貨就價

2021-08-18
Type of Meal