放工約左朋友食飯,佢話就下佢去新蒲崗食咁冇所謂喇,去左一間商場人流唔算多,唔太顯眼既日本料理餐廳,但食完質素又有返咁上去,又okay wo!佢位於商場2樓,裏面齊齊整整,企企理理,我地早食飯唔算多人,唔洗等位😄咁佢餐牌選擇多,種類都好多款,對有選擇困難症既我,揀左好耐先揀到😂叫左既野食都幾多芝士焗蠔、生蠔,兩樣都新鮮,而且都勁大隻,唔腥仲有活赤貝、雞腎同雞皮串,質素都係okay而我最想分享係海膽同原條蒲燒鰻魚飯,呢兩個係值得叫!首先海膽食落都新鮮,甜甜的,最梗要冇d怪味冇好臭咁,出邊太多都係咁😵而且份量都好足,仲有紫菜可以比你包住黎食,而最最最重要係,我地咁岩撞正佢Promotion, 只係$48 一版!好鬼抵食!要試就快而鰻魚飯最深刻係條鰻魚,真係好大條~~~~~而且個燒汁同鰻魚處理得唔錯,係值得一試總括黎講,埋單1人200左右,食物質素又唔錯,想係個頭搵野食既,呢間係唔錯選擇👍🏼值得一提係,佢地待應既服務唔錯,個個都好好笑容,又會好主動黎添水咁,所以都幾like
放工約左朋友食飯,佢話就下佢去新蒲崗食

叫左既野食都幾多
芝士焗蠔、生蠔,兩樣都新鮮,而且都勁大隻,唔腥
仲有活赤貝、雞腎同雞皮串,質素都係okay

而我最想分享係海膽同原條蒲燒鰻魚飯,呢兩個係值得叫!

原條蒲燒鰻魚飯

2017-08-09
$200 (Dinner)
原條蒲燒鰻魚飯
  • 全條蒲燒鰻魚飯