2021-03-16 367 views
每次經過都必吃嘅春水堂,就算唔坐低吃,都會買兩杯耶飲雖然已經無之前好吃,但依然係新城市高人氣食店!夜晚6點幾來,排足一個鐘頭,先有得入坐🙈飲品推薦: 茉香奶茶、檸檬紅茶(微糖) 確係濃湯但只係好油無乜味,牛肉煮得啱啱好唔會鞋口難咬,但完全無味,咸都5咸下😐之前吃過佢嘅紅燒牛肉麵,又係望落好重味下,常兜耶紅色的,但又係無乜味🥴好啦,我相信佢哋本來嘅煮法係甘。並不是缺鹽。每次嚟都必嗌嘅香酥雞,越吃份量越少🥲連調味粉都小氣咗,點搞啊😅今次就唔夠干身同唔夠味,建議味粉都係重手少少!地瓜條炸得幾好,惹味開胃!常餐唯一夠味就係呢道黃金地瓜😂唔難食,咪就係麻油撈麵線,香口,西芹碎上撈埋解膩!差啲咩?!咪又係乜叉味都無😑吃到懷疑自己味覺,可能人哋本來就甘,可能係特色嚟,係我唔識欣賞姐。
每次經過都必吃嘅春水堂,就算唔坐低吃,都會買兩杯耶飲
飲品推薦: 茉香奶茶、檸檬紅茶(微糖)

牛骨濃湯牛肉麵

好啦,我相信佢哋本來嘅煮法係甘。並不是缺鹽。

黃金香酥雞

黃金地瓜條

地瓜條炸得幾好,惹味開胃!常餐唯一夠味就係呢道黃金地瓜😂

手工麻香麵線

Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
黃金香酥雞
黃金地瓜條