2018-12-01 170 views
有時候想去啲浪漫嘅餐廳撐下枱腳,見到呢間餐廳開左唔係好耐又多人介紹,就試一試!一入到餐廳感覺好有格調,有點工業風,最吸睛嘅就係中間嘅月球燈,令成間餐廳更有情調。黎到咁靚嘅環境,當然要食好少少啦!我地就叫左個豪華海鮮拼盤二人餐,埋單每人都係$300左右,絕對抵食!海鮮拼盤每款海鮮都好大隻、又新鮮,生蠔&帶子刺身好Creamy,令人印象深刻之後嘅頭盤我地就揀左意式三文魚薄片,配埋檸檬辣根汁酸酸甜甜好開胃,亦可以清一清頭先海鮮拼盤嘅飽肚感然後就到黑松露野菌忌廉湯,配上有牛油蒜香味嘅麵包,味道好夾!最後就係西班牙海鮮飯,因為一開始嘅海鮮拼盤份量十足,好彩佢呢個西班牙飯份量兩個人食啱啱好,可以清哂碟而又唔會感覺飽到上心口。飯上面嘅海鮮一樣係好有鮮味,亦做到西班牙飯嘅味道。

海鮮拼盤

海鮮拼盤