2011-06-26 7 views
今日放工後,諗住同男友入黎赤柱行下、睇下、影下相......,大家都未醫肚,當然要搵個地方食lunch,但我又唔想食好得太heavy,所以又黎咗泗益開餐,今次我order咗沙嗲牛肉餐肉通+凍咸檸檳(呢度既沙嗲牛肉係冇沙嗲汁ga!! 但好有沙嗲味,而且好諗 ; 餐肉好大塊,必食!! 通粉太諗la,有d已經唔係通粉形!! 咸檸檳就好濃既利檳納,咸檸唔太特出) ; 男友order咗沙嗲牛肉蛋麵+凍奶茶(沙嗲牛肉唔再多講,蛋就係普通既煎蛋,但杯凍奶茶,男友話好好飲) ; 大家之後再order了西多share,呢個唔使講la,係呢度既必食之選ar!! 黎呢度冇食過西多,都唔算黎過ar!! d麵包好似浸過牛奶咁,又香又軟,加上淡淡的咖央味,唔會太膩!!
2011-06-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$45 (Lunch)
  • 西多士