2017-02-06 1199 views
赤柱泗益西多😍😍😍入赤柱食西多士係指定動作,不過真係好睇彩數,我覺得呢間小店絕對係任性小店😂摸過幾次門釘個感覺係失望及可悲😭今次終於有得食....咖央西多士係即叫即製,睇住師傅將特製batter塗滿方包,再放入熱滾的油裡煎炸,真係睇到都流哂口水,逐個逐個整,所以要排一陣,想食既就要耐心等待!炸好再加塊鮮牛油,食得😋😋😋剛剛炸起的西多脆漿金黃脆口,麵包質感超鬆軟,留意呢度既西多士係唔加糖漿的,因為西多士裡面既咖央餡已經有甜味,係幾好味既😜咖央西多士 $30星期二休息,其他日子都好睇彩數,賣哂就收鋪😕------------------------------泗益 (赤柱)赤柱市場道2號
咖央西多士 $30
星期二休息,其他日子都好睇彩數,賣哂就收鋪😕
泗益 (赤柱)
赤柱市場道2號
2017-02-05
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$30 (Tea)