<飛天通菜煲🥗>💲92通菜同蝦乾 辣椒 同蒜頭一起炒 真係好夠鑊氣 同埋非常夠味 送飯一流 通菜爽脆 鹹香得黎又帶少少微辣 好快就比我地清曬成煲通菜<蜜椒薯仔牛柳粒 🍖> 💲118每一次食大排檔都必食嘅薯仔牛柳粒 呢間嘅牛柳粒嫩滑多汁 蜜椒醬汁甜辣適中, 配埋薯仔煮得好淋 味道岩岩好 不過唯一缺點就係牛柳粒份量太少 不過都值得一試<脆皮炸豬手🐷> 💲166 豬手外脆內嫩, 炸得香脆唔油膩, 肉質鮮嫩多汁, 配埋啲脆皮, 真係一絕! 缺點就係價錢有啲貴, 不過呢個豬手嘅口感同味道真係無得頂呀🤤<豬油撈飯🍚> 💲25今餐mvp絕對係豬油撈飯 我之前完全無食過 因為驚好油 呢碗飯睇落簡簡單單 點知原來咁好食😍豬油味道濃郁 飯粒煮得恰到好處 仲要落埋甜醬油 不知不覺就會食曬成碗飯👍📍楚撚記大排檔 荃灣川龍街118號百悅坊地舖至1樓西環石塘咀皇后大道西554-560號日富里百好大廈地下1號舖土瓜灣馬坑涌道2C號寶光大廈地下C及D號舖
<飛天通菜煲🥗>💲92

<蜜椒薯仔牛柳粒 🍖> 💲118