2022-09-26
食糖水真係唔可以揀人少嘅舖頭🤦🏽♀️🤦🏽♀️就係貪佢唔使排隊😵💫諗住快快脆脆食完可以走點知就中伏🤯🤯🤯見佢個環境正正常常坐入去都算舒服嘅,諗住叫侍應落單,佢就叫我哋用電話自己落,結果落完呢樣又話冇,果樣又話冇,嘥氣😑😑😑仲要態度勁差,最終叫咗兩個一個招牌芋圓,一個椰汁紫米露結果招牌芋圓正正常常,但就唔夠凍想叫佢加幾粒冰,結果佢就自把自為加咗冰奶😵😵我哋真係O晒咀😵💫😵💫第二個就係椰汁紫米露完全唔係嗰回事,黎到成碗都係泡,勁核突好似嘔吐物咁🤮🤮完全冇食慾😤仲要明明係叫椰汁紫米露,結果西米仲多過紫米,我問個職員,係咪黎錯咗,佢話冇黎錯,話紫米露係咁,之後就冇理我走咗啦😩😩😩我想講我真係從未食過咁難食嘅紫米露🤦🏽♀️🤦🏽♀️同埋明明紫米露就唔係咁嘅😩😩絕對冇下次😤😤都唔希望有人再中伏
,最終叫咗兩個一個招牌芋圓,一個椰汁紫米露