2022-04-10
今日同家人去九龍城~一朝早大家肚餓餓!路經這間紅雞冰廳, 見個名好得意就入去 食個早餐!簡單的卡位~ 職員態度良好~ 仲同我介紹本店冇得輸的早餐! 就是以下這個薑汁鮮牛肉通粉餐! 不過我喜歡透明滑米粉所以免費可以轉 另外一碗濃茄湯牛肉米粉🍅🐂完全係羅宋湯的味道🤩🤩😋超正丶正丶正早餐一定會有煎雙蛋🍳🍳及焊多士🍞或丹麥多士🧇 我們叫了每樣一塊~大家分享試下!厚多士比我想像中有囗感及熱辣辣!好好味~因為我係麵包控~丹麥多士更不在話!再加一條豬肉腸, 成個早餐真係冇得輸!!!!!最後餐飲我當然揀我最愛的熱奶茶☕使用傳統的沖法~好香濃 一早由豐富早餐開始~成個餐總括來說:好味丶好值丶好豐富!包一定飽飽😍🤩😍搞到我下午茶及晚餐同一時間食埋!慳番吾少~超值💸💸💸💸💰大家如經過九龍城就不妨試下這間餐廳~性價比高!
大家如經過九龍城就不妨試下這間餐廳~性價比高!