🇯🇵香港都品嚐到正宗日本師傅的味道,呢度嘅𝕆𝕞𝕒𝕜𝕒𝕤𝕖超級出名,不過今次介紹呢度CP值高又有質素嘅ʟᴜɴᴄʜ ꜱᴇᴛ ,午市套餐都幾抵,定食本身已經包埋沙律前菜、茶碗蒸:Ⓕ 蝦🍤天婦羅 + 壽司6貫定食 $208✨一個定食有齊我最喜歡嘅食物:🍣感受一口壽司的美味,壽司維持着𝕆𝕞𝕒𝕜𝕒𝕤𝕖的質素,食材新鮮,其中我最喜歡❤️香蔥拖羅魚蓉軍艦肥美拖羅用加上香蔥味味可口,可食唔停口。🧡海膽屬於色澤屬於鮮艷嘅橙黃色,濃郁鮮甜,由於選用優質貨色,苦味略低不澀,推薦!🤍白雪雪嘅帶子軟綿鮮甜,美味可口。🩷三文魚雖然常見,但三文魚紋路清澈,入口肥美軟滑,非常出色。💛🥚茶碗蒸超級滑嘅茶碗蒸,入口即滑入喉嚨,大輕微鰹魚味道,入面仲有粒粒冬菇,增加口感。海帶烏冬🥢烏冬質地煙靭,帶有口感,絕對是上等貨色,配合簡單嘅湯底味道已經不錯。天婦羅🍤蝦蔬菜每款各一,炸得香口鬆脆,配合烏冬一流配搭!🤎鰻魚飯定食 $158鰻魚外脆內軟,非常厚肉,鰻魚飯底配上粒粒分明的米飯,特製醬油甜而不膩,全部混合一齊,每啖都感受到鰻魚的香氣,大滿足!✨ʟᴜɴᴄʜ套餐質素好高,以呢個價錢嚟講超值,值得一食。Follow IG 會有免費日式甜

Ⓕ 蝦🍤天婦羅 + 壽司6貫定食 $208
✨一個定食有齊我最喜歡嘅食物:

❤️香蔥拖羅魚蓉軍艦
肥美拖羅用加上香蔥味味可口,可食唔停口。

🧡海膽
🤍白雪雪嘅帶子軟綿鮮甜,美味可口。

🩷三文魚
雖然常見,但三文魚紋路清澈,入口肥美軟滑,非常出色。

💛🥚茶碗蒸

海帶烏冬

天婦羅🍤
蝦蔬菜每款各一,炸得香口鬆脆,配合烏冬一流配搭!

🤎鰻魚飯定食 $158

✨ʟᴜɴᴄʜ套餐質素好高,以呢個價錢嚟講超值,值得一食。
Follow IG 會有免費日式甜品:抹茶蕨餅一客。
ヽ(✿゚▽゚)ノ
  • 蝦天婦羅 + 壽司6貫定食