1 day(s) ago 14 views
冬天特別多肥美魚種,鰤魚是其-,而且只有這個季節才有,經過「鮨政」見有推廣,特別約媽咪一齊去品嚐。鰤魚刺身 $138色澤淡粉紅,脂肪溶化在肌肉內,肉質非常軟熟,餘韻甜美。鰤魚壽司三味 $98三種處理方法,風味各異,原味的簡單以少許蒜粒調味,吃其清甜;醬油漬的一件加上芥末鹽,層次豐富的味道;中間是炙燒,沾上少少酸薑及青蔥,半熟的討好口感。大吞拿魚腩壽司 $65我最愛的大吞拿魚腩,入口即化,完全無筋,價錢公道。香蔥吞拿魚手卷  $50香蔥、吞拿魚蓉與脆卜卜的紫菜,絕對是完美的組合,口感一流。和牛壽喜燒鍋 $360 加烏冬$30冬天總要來一個熱鍋作主食,湯頭帶甜的壽喜燒是我喜歡的口味,和牛肥美,蔬菜材料豐富,冬菇及滑豆腐非常美味。整體水準唔錯,環境舒適,價錢合理。
鰤魚刺身, 大吞拿魚腩壽司

鰤魚刺身 $138
色澤淡粉紅,脂肪溶化在肌肉內,肉質非常軟熟,餘韻甜美。
鰤魚刺身
鰤魚壽司三味 $98
大吞拿魚腩壽司 $65
我最愛的大吞拿魚腩,入口即化,完全無筋,價錢公道。
大吞拿魚腩壽司
香蔥吞拿魚手卷  $50
香蔥吞拿魚手卷
香蔥、吞拿魚蓉與脆卜卜的紫菜,絕對是完美的組合,口感一流。
和牛壽喜燒鍋 $360 加烏冬$30
和牛壽喜燒鍋加烏冬
和牛壽喜燒鍋
整體水準唔錯,環境舒適,價錢合理。
3 day(s) ago
$402 (Dinner)
鰤魚刺身
鰤魚刺身, 大吞拿魚腩壽司
大吞拿魚腩壽司
和牛壽喜燒鍋加烏冬
和牛壽喜燒鍋
2024-11-17 625 views
因為今日放工趕住去阿女學校聽講座,所以係公司附近求其搵啲嘢食醫肚🥰。最後揀咗間由日藉廚師主理🇯🇵嘅鮨政 壽司拼盤(特上) $580海膽軍艦三文魚子軍艦葱吞拿魚腩細卷(6件)先嚟2️⃣款軍艦+6️⃣件細卷,葱吞拿魚腩口感油潤,三文魚子脹卜卜好香魚油味。之後再嚟🔟款壽司。大吞拿魚腩 - 入口即溶,完全無根😋。油甘魚腩 - 肉厚滑嫩,油花散佈均衡,入口即融🤤。三文魚腩 - 新鮮肥美,口感軟嫩🤗。深海池魚 - 口感清爽,油脂豐厚😋。中吞拿魚腩 - 食落滿口油香,完全無筋😋。醋鯖魚 - 魚油豐富,鮮味獨特🤗。鯛魚 - 肉質細嫩甘甜,鮮味突出😋。鰻魚 - 燒得香口,肉質肥美嫩滑🥰。帶子 - 口感爽滑軟腍,鮮甜美味😍。玉子 - 蛋味香濃🤭。真鯛魚頭麵豉湯 $58 真鯛魚頭🐟非常新鮮,肉身好滑,麵豉湯充滿著魚嘅鮮味,而且味道濃郁,這個係每日數量限定🥰。鰤魚壽司 $65/2件因為鰤魚🐟最好食的季節係冬季,大約11月尾至2月頭,所以DuckGor🦆揀咗這個期間限定嘅壽司,鰤魚🐟口感彈牙清爽,肉質鮮甜、脂膏豐富,果然好食😋。而家餐廳做緊日本酒買1️⃣送1️⃣優惠,同埋記得follow 佢地IG,因為會送御手洗糰子一客

壽司拼盤(特上) $580
三文魚子軍艦
葱吞拿魚腩細卷(6件)

大吞拿魚腩 - 入口即溶,完全無根😋。
油甘魚腩 - 肉厚滑嫩,油花散佈均衡,入口即融🤤。
三文魚腩 - 新鮮肥美,口感軟嫩🤗。
深海池魚 - 口感清爽,油脂豐厚😋。
中吞拿魚腩 - 食落滿口油香,完全無筋😋。
醋鯖魚 - 魚油豐富,鮮味獨特🤗。
鯛魚 - 肉質細嫩甘甜,鮮味突出😋。
鰻魚 - 燒得香口,肉質肥美嫩滑🥰。
帶子 - 口感爽滑軟腍,鮮甜美味😍。
玉子 - 蛋味香濃🤭。

真鯛魚頭麵豉湯 $58

鰤魚壽司 $65/2件

而家餐廳做緊日本酒買1️⃣送1️⃣優惠,同埋記得follow 佢地IG,因為會送御手洗糰子一客🥰。
2024-11-10
Dinner
2024-11-09 861 views
星期四嘅晚餐要好好慰勞自己🥸,又期待嚟緊嘅週末,所以我哋決定食好啲!特意光顧上環人氣嘅日本壽司店「鮨政」🍣。全日本人師傅同新鮮食材令餐點更出眾,我地特別鍾意乾淨明亮嘅環境,坐係吧檯可以睇到師傅握壽司,三兩知己聚會亦可以坐卡位👯‍♀️。餐廳每月設有限定優惠,11月優惠係Follow餐廳社交平台即送一客御手洗糰子🍡。————————————————👅 壽司拼盤特上($580)👍🏻 包括大吞魚腩、油甘魚腩、三文魚腩、深海池魚、中吞拿魚腩、醋鯖魚鯛魚、鰻魚、帶子、玉子、海膽、三文魚子各一件及葱吞拿魚腩細卷六件👍🏻食材比較高級名貴,每件壽司色澤紋路分布均勻,拼湊出彩虹般色彩🌈,係視覺同味覺嘅享受。大吞魚腩入口即化,油香四溢;大理石般嘅油甘魚腩肉厚肥嫩🐟;海膽味道甘甜,質感細膩;晶瑩剔透嘅三文魚子一咬即破,味道鮮美👅 壽司拼盤($480)👍🏻包括三文魚、吞拿魚、甜蝦、油甘魚、鯛魚、帶子、蔥吞拿魚腩各兩件及三文魚腩細卷六件👍🏻經典壽司組合,每款壽司都好新鮮🌊,碩大嘅甜蝦比普通甜蝦大一半,鮮甜度更出色,飽滿嘅帶子厚度十足🐚,絕對令人滿意!👅鰤魚兩貫($65)👍🏻 係時令嘅壽司推薦中挑選鰤魚🍁,品嚐到彈牙

————————————————
👅 壽司拼盤特上($580)

👅 壽司拼盤($480)

👅鰤魚兩貫($65)
👍🏻 係時令嘅壽司推薦中挑選鰤魚🍁,品嚐到彈牙清爽,清爽嘅魚脂中帶有鮮甜味道,整體濃郁溫厚

🚩總結:上環寶藏壽司店🧡
🌟注意:建議預先訂位
📍 鮨政
地址:上環蘇杭街105號地舖
  • 特上政壽司定食
2024-09-29 1440 views
以木系和風裝修為主調,餐廳由日本師傅主理,店內設有吧枱位可以欣賞師傅手藝✨ 主打壽司刺身,亦提供多款日本料理及限定菜式,性價比唔錯呢☺️❀ 中吞拿魚腩 🍣❀ 北海道產帶子 🍣❀ 甜蝦 🍣❀ 香蔥吞拿魚腩軍艦 🍣❀ 海膽軍艦 🍣❀ 火炙鰻魚 🍣每件壽司新鮮厚切,比平時食嘅壽司更足料❤️ 中拖羅入口油香滿溢,帶子及甜蝦鮮甜爽滑,吞拿魚蓉份量十足,鮮香綿滑,海膽食落好鮮甜,鰻魚燒得好香口,啖啖肉好正🥰❀ 三文魚牛油果卷 🍣三文魚肉質肥美嫩滑,配以牛油果、青瓜及生菜食爽脆清新,每啖都好滿足👍🏻❀ 辣味噌免治豚肉伴烏冬 🍝期間限定✨ 今期推出多款日本產味噌菜式,依次就試咗烏冬~烏冬口感煙韌彈牙,混合辣味噌香辣惹味,加上豚肉碎及流心蛋更滋味呢😚❀ 炸串拼盤 🍢拼盤好豐富,有齊炸蝦、蓮藕、青椒、帶子及魚肉😍 全部炸到外層酥脆,入面保持鮮嫩多汁,蘸以酸汁食解膩開胃❀ 宇治抹茶蛋糕 🍰Follow IG 即享免費蛋糕一客‼️ 蛋糕質感鬆軟,香甜可口

❀ 中吞拿魚腩 🍣

❀ 辣味噌免治豚肉伴烏冬 🍝

❀ 炸串拼盤 🍢

❀ 宇治抹茶蛋糕 🍰
Dinner
🇯🇵香港都品嚐到正宗日本師傅的味道,呢度嘅𝕆𝕞𝕒𝕜𝕒𝕤𝕖超級出名,不過今次介紹呢度CP值高又有質素嘅ʟᴜɴᴄʜ ꜱᴇᴛ ,午市套餐都幾抵,定食本身已經包埋沙律前菜、茶碗蒸:Ⓕ 蝦🍤天婦羅 + 壽司6貫定食 $208✨一個定食有齊我最喜歡嘅食物:🍣感受一口壽司的美味,壽司維持着𝕆𝕞𝕒𝕜𝕒𝕤𝕖的質素,食材新鮮,其中我最喜歡❤️香蔥拖羅魚蓉軍艦肥美拖羅用加上香蔥味味可口,可食唔停口。🧡海膽屬於色澤屬於鮮艷嘅橙黃色,濃郁鮮甜,由於選用優質貨色,苦味略低不澀,推薦!🤍白雪雪嘅帶子軟綿鮮甜,美味可口。🩷三文魚雖然常見,但三文魚紋路清澈,入口肥美軟滑,非常出色。💛🥚茶碗蒸超級滑嘅茶碗蒸,入口即滑入喉嚨,大輕微鰹魚味道,入面仲有粒粒冬菇,增加口感。海帶烏冬🥢烏冬質地煙靭,帶有口感,絕對是上等貨色,配合簡單嘅湯底味道已經不錯。天婦羅🍤蝦蔬菜每款各一,炸得香口鬆脆,配合烏冬一流配搭!🤎鰻魚飯定食 $158鰻魚外脆內軟,非常厚肉,鰻魚飯底配上粒粒分明的米飯,特製醬油甜而不膩,全部混合一齊,每啖都感受到鰻魚的香氣,大滿足!✨ʟᴜɴᴄʜ套餐質素好高,以呢個價錢嚟講超值,值得一食。Follow IG 會有免費日式甜

Ⓕ 蝦🍤天婦羅 + 壽司6貫定食 $208
✨一個定食有齊我最喜歡嘅食物:

❤️香蔥拖羅魚蓉軍艦
肥美拖羅用加上香蔥味味可口,可食唔停口。

🧡海膽
🤍白雪雪嘅帶子軟綿鮮甜,美味可口。

🩷三文魚
雖然常見,但三文魚紋路清澈,入口肥美軟滑,非常出色。

💛🥚茶碗蒸

海帶烏冬

天婦羅🍤
蝦蔬菜每款各一,炸得香口鬆脆,配合烏冬一流配搭!

🤎鰻魚飯定食 $158

✨ʟᴜɴᴄʜ套餐質素好高,以呢個價錢嚟講超值,值得一食。
Follow IG 會有免費日式甜品:抹茶蕨餅一客。
ヽ(✿゚▽゚)ノ
  • 蝦天婦羅 + 壽司6貫定食
日式木系環境好舒服,坐吧枱位置可以欣賞日本師傅功架🥰食物都幾多選擇,有多種壽司、刺身、一品料理、丼飯等,仲有性價比高的壽司拼盤😼推介必試期間限定的鰤魚系列!鰤魚肉質緊實,油脂豐腴,鮮美且醇香濃郁,入口脂香四溢🤤🤤鰤三味可以一次過享受三種風味~個人最推介醃製過的鰤魚,味道超夾,鮮味更上一層樓(๑•̀‧̫•́๑)食壽司唔少得一個豐富的壽司拼盤!三文魚、甜蝦、鯛魚、葱吞拿魚腩、吞拿魚、油甘魚、帶子、三文魚腩細卷,真係壽司迷天堂🤪是日最讚 — 帶子!超級肥美鮮甜!肉厚又爽口~(๑•ω•́ฅ✧︎小食一定要點的炸八爪魚🐙一咬落去非常非常juicy🤤熟食壽司無得輸系列有軟殼蟹卷同火灸蟹柳,一舊接一舊ଘ(੭´・∀︎・`)੭

日式木系環境好舒服,坐吧枱位置可以欣賞日本師傅功架🥰食物都幾多選擇,有多種壽司刺身、一品料理、丼飯等,仲有性價比高的壽司拼盤😼

• 壽司拼盤
2K
🇯🇵上環日式精緻壽司店x冬季限定壽喜燒鍋🇯🇵-朋友話佢老闆請食飯食過呢間壽司店 都幾高質所以約咗我二訪🤣 壽司店環境舒適 除咗有日本師傅 仲好有小店氛圍同人情味 當日仲聽到幾枱都係回頭客同熟客仔😛 見呢排天氣凍咗 仲有期間限定嘅鍋物 唔怕全餐都係食生冷嘢😗-🥘和牛壽喜燒鍋 $360 追加烏冬 +$30期間限定嘅鍋物有三款 我地就㨂咗呢個和牛壽喜燒鍋🥩 和牛肉都幾多塊 而且肉質滑嫩中帶咬口有肉感😗 湯底甜甜地配上蔬菜 味道好豐富呀😛 另外我地仲追加咗烏冬 連埋醬汁一齊食 好幸福呀🌿-🐟獅魚刺身 $138🍣獅魚壽司三味 $98另外餐廳期間冬季當造推介獅魚系列嘅品項 所以我地都㨂咗一客刺身同一份壽司三味🐟 獅魚刺身新鮮 魚肉肉質緊實有爽口又帶有肥美嘅油香 口感軟韌適中 好啱厚切😛 壽司有輕輕火灸過 同用上醬油漬做法預備 每一啖都充滿脂香 正呀🎉-🍢日本産白燒鰻魚 $98鰻魚好肥美 外皮燒得香脆 肉質彈牙又帶油香 加上少許檸檬汁 鹽同芥末已經好惹味😛-📍鮨政 (上環)上環蘇杭街105號地舖
🇯🇵上環日式精緻壽司店x冬季限定壽喜燒鍋🇯🇵

🥘和牛壽喜燒鍋 $360 追加烏冬 +$30

🐟獅魚刺身 $138
🍣獅魚壽司三味 $98

🍢日本産白燒鰻魚 $98

📍鮨政 (上環)
上環蘇杭街105號地舖
2024-12-11 0 views
今日同大家介紹一間生,熟都咁好味的正宗高質日式料理每天日本空運新鮮食材,由日本嘅師傅坐鎮 環境夠光,整潔衛生,服務態度好🫶鰤三味 ☆☆☆☆☆ $98平時出邊好少食到! 哩度咁啱有限定 , 鰤三味好肥美,有入口即溶感覺好食!明太子玉子燒☆☆☆☆ $108玉子燒一向都是我必叫的! 佢哩一間嘅玉子燒咬落去有少少麵包嘅口感都幾得意! 明太子分佈中間偏多丫 ! 銀鱈魚西京燒☆☆☆☆☆ $168超級滑身,易入口,而且有少少燒起的味令佢更香口 ,令我秒殺吃光光壽司拼盤☆☆☆☆☆ $480兩個人食基本上叫一個拼盤都已經好夠飽~ 雖然去係拼盤形式上,但絕對唔馬虎每一款都啖啖肉,厚身但完全冇根位,而且食到鲜味! 不用點太多豉油都已經好有味道! 帶子超大粒(當然食量因人而異)TIPS : 每月放送☆▪︎每個月推廣都吾一樣的11月份follow佢地社交平台仲有丸子送●●指定清酒買一送一
今日同大家介紹一間生,熟都咁好味的正宗高質日式料理
每天日本空運新鮮食材,由日本嘅師傅坐鎮
環境夠光,整潔衛生,服務態度好🫶

鰤三味 ☆☆☆☆☆ $98
明太子玉子燒☆☆☆☆ $108
銀鱈魚西京燒☆☆☆☆☆ $168
壽司拼盤☆☆☆☆☆ $480
(當然食量因人而異)

TIPS : 每月放送☆▪︎每個月推廣都吾一樣的
11月份follow佢地社交平台仲有丸子送●●
指定清酒買一送一

2024-11-26
$400 (Dinner)
2024-12-11 0 views
🇯🇵朋友升職加薪請我食好西👍佢知我鍾意食日本野💯所以帶左我黎上環一條小街🌈餐廳好有氣氛呀❤️🍣壽司拼盤:見到新鮮又美味壽司上面個件刺身😍真係流晒口水🤤件件都肥美到不得了❤️拼盤入面有吞拿魚、油甘魚、帶子、三文魚腩細卷、三文魚、甜蝦、鯛魚 、蔥吞拿魚腩🍣勁好味🤤🔥燒三文魚腩:三文魚腩魚油十足🌈肉質柔軟多汁💯連皮燒香至焦香❤️更能突出濃厚鮮味呀✅🐠鰻魚飯:呢個鰻魚嘅表面燒得非常之脆口🔥入口仲充滿佳鹽燒味添🌈燒完仲可以保留住鰻魚入面嘅肉汁添✅鰻魚都幾厚身👍唔錯🥳

2024-12-11 0 views
上環有間隱世日本高級料理,是日本師傅主理,提供正宗日本味道及每月有限定菜式。知道佢哋新推出鍋物,有我最鍾意嘅和牛壽喜燒,放工一於去食好嘢。同埋記得follow佢地社交平台,會送御手洗糰子一客,非常軟熟,真係好好味😋和牛壽喜燒鍋物($360)材料豐富,和牛脂肪分佈平均,口感柔嫩滑身,入口即溶,令人難以抗拒的美食😋鰤魚壽司($65)期間限定,口感清爽,有種鮮甜味道~海膽壽司($68)入口軟滑即溶,帶有啖啖的海水鮮味,不會腥~火灸鰻魚壽司($55)鰻魚好厚實,肉質肥美、味道濃郁~北海道產帶子壽司 ($60)帶子超肉厚帶嚟嘅滿足感,一口吃下鮮甜之極~
和牛壽喜燒鍋物($360)
鰤魚壽司($65)
期間限定,口感清爽,有種鮮甜味道~
海膽壽司($68)
入口軟滑即溶,帶有啖啖的海水鮮味,不會腥~
火灸鰻魚壽司($55)
鰻魚好厚實,肉質肥美、味道濃郁~
北海道產帶子壽司 ($60)
帶子超肉厚帶嚟嘅滿足感,一口吃下鮮甜之極~
2024-12-08 0 views
木系裝修,主打壽司、刺身,魚料都係由日本即日運送,由日本人廚師主理,CP值爆曬燈豪華海鮮丼(二人用) $360見到餐牌俾呢個超大型嘅海鮮丼吸引,用成個木盤上嘅海鮮丼,刺身包括三文魚,蝦,玉子燒,鰻魚,紫菜等,集合了十幾二十款刺身,色彩縯紛,而且每日嘅款式都會唔同,每日限量,賣晒就冇架啦輕炙和牛薄切(熊本產) $248赤身肉薄切,令口感保持柔軟,將兩面輕燒10秒左右就大功告成!享用嘅時候,建議配 搭醬油漬蒜片或者山葵,令赤身肉肉味更突出📍 鮨政 (上環) 上環蘇杭街105號地舖
木系裝修,主打壽司刺身,魚料都係由日本即日運送,由日本人廚師主理,CP值爆曬燈
豪華海鮮丼(二人用) $360
輕炙和牛薄切(熊本產) $248
📍 鮨政 (上環)
上環蘇杭街105號地舖
早幾日經過呢間成日都見到好多人嘅日本菜餐廳,就下定決心入去試吓,有好多款唔同嘅菜式揀,性價比都唔錯👍🏻🥢和牛壽喜燒鍋+烏冬壽喜燒汁甜甜地,唔會過鹹。入面有牛肉,金菇,娃娃菜,豆腐等配料,我哋仲加配咗烏冬~好滿足!🥢火炙帶子壽司帶子超厚身😍😍而且勁鮮甜,口感好好!好滿足🤤🥢鰤魚壽司三味呢個係期間限定menu~三款壽司各有特色,食落都好鮮甜~🥢加州卷(3件)加州卷正正常常,唔錯~🥢蛤肉麵豉湯蛤肉好大粒,冇沙,鮮甜🥢茶碗蒸蛋茶碗蒸勁嫩滑😍而且蛋味濃郁,心心眼!🥢抹茶麻糬Monaka唔食埋呢個甜品都唔知甜品係咁重要🤪裡面有薄薄一層麻糬,口感好好,而且紅豆好大粒好甜,同抹茶雪糕完美融合,為呢餐飯或上完美嘅句號🥰

🥢和牛壽喜燒鍋+烏冬

🥢火炙帶子壽司
帶子超厚身😍😍而且勁鮮甜,口感好好!好滿足🤤

🥢鰤魚壽司三味
呢個係期間限定menu~三款壽司各有特色,食落都好鮮甜~

🥢加州卷(3件)
加州卷正正常常,唔錯~

🥢蛤肉麵豉湯
蛤肉好大粒,冇沙,鮮甜

🥢茶碗蒸蛋
茶碗蒸勁嫩滑😍而且蛋味濃郁,心心眼!

🥢抹茶麻糬Monaka

2024-12-07 0 views
媽咪一向中意食日本料理, 趁住今日早收工, 就同佢去咗上環呢間「鮨政」食Dinner, 原來仲新推出期間限定款式, 正好一試。餐廳以木系做主調, 開放式吧檯可以見到師傅主理壽司刺身。食物方面除了散點, 其中仲有併盤選擇, 更加抵食。【鰤魚壽司三味】HK$98分別有火灸鰤魚、胡椒鰤魚、同埋以紫薑同埋wasabi點驟配搭嘅鰤魚, 每款不同口感同驚喜, 正!【壽司拼盤】HK$480每款魚生都好新鮮有光澤, 軟綿口感嘅吞拿魚、鮮甜肥美帶子、甜蝦、黏滑鯛魚、有魚香嘅三文魚, 綿密蔥吞拿魚腩軍艦同埋三文魚腩細卷, 高質鮮美。【三文魚親子飯】HK$138壽司飯底, 配上厚切三文魚同埋三文魚籽, 增加口感層次同魚油香。丼飯跟一碗味噌湯。

餐廳以木系做主調, 開放式吧檯可以見到師傅主理壽司刺身

食物方面除了散點, 其中仲有併盤選擇, 更加抵食。

【鰤魚壽司三味】HK$98

壽司拼盤】HK$480
壽司拼盤

【三文魚親子飯】HK$138
三文魚親子飯
2024-12-04
$500 (Dinner)
壽司拼盤
三文魚親子飯
最近身邊朋友都提及呢間🇯🇵由日本人開設嘅壽司店趁今日早收工 嚟試一試餐廳以木系裝潢.坐得舒適除咗Order枱之外仲有Bar枱可目睹日藉師傅 即時製作午市Lunch Set 好多選擇仲好有水準✨政壽司定食9貫 不同款式嘅手握壽司件件都好新鮮.壽司飯夠扎實不易鬆散配上茶碗蒸.麵豉湯.湯烏東一個Set 已經有哂想食嘅野.份量充足✨鰻丼定食鰻魚肉質肥美啖啖肉配上雞蛋絲.芝麻.同香甜嘅鰻魚汁飯底係晶瑩飽滿嘅珍珠米下次可以再Encore
最近身邊朋友都提及呢間

飯底係晶瑩飽滿嘅珍珠米
下次可以再Encore
2024-12-02
Lunch
聽朋友介紹有超大型海鮮丼都好想去試下,今次捉埋老婆嚟到上環鮨正試一試😋豪華海鮮丼(二人用) 呢個超大型嘅海鮮丼每日都唔同款,廚師會用到8至10款海鮮砌成,每日限量出售真係好受歡迎~每款海鮮都好新鮮~大大盤兩個人都有啲吃力😂另外仲叫咗季節限定鰤魚壽司同海膽軍艦 ,高質無腥味,鰤魚入口爽口,魚味新鮮!海膽壽司啲海膽好Creamy,唔會好大浸腥臭味,滿口都好幸福☺️~油甘魚刺身夠哂大塊又厚切,真係好正好好味😋茶碗蒸超滑,上面層高湯勁好味,好有驚喜,推薦比鍾意茶碗蒸嘅朋友,唔會失望。叫埋炸軟殼蟹嘅熟食,啖啖蟹肉不得了,而且唔會太油膩,真係幾高質,下次要再嚟食先得~同埋同場都好多外國人嚟,仲要係常客添👍🏻師傅得閒有時間就會同食客交流,非常尊重食客的意見👍🏻成晚除咗好味豪華海鮮丼之外,特別驚喜係從來未食過咁滑嘅茶碗蒸同埋超Creamy海膽軍艦壽司😍。真係好推薦食!👍🏻👍🏻

豪華海鮮丼(二人用)

油甘魚刺身夠哂大塊又厚切,真係好正好好味😋
鰤魚壽司
油甘魚刺身

茶碗蒸
炸軟殼蟹

同埋同場都好多外國人嚟,仲要係常客添👍🏻
師傅得閒有時間就會同食客交流,非常尊重食客的意見👍🏻
雜錦海鮮丼二人份量

2024-11-19
$350 (Dinner)
鰤魚壽司
油甘魚刺身
茶碗蒸
炸軟殼蟹
雜錦海鮮丼二人份量
  • 豪華海鮮丼(二人份)
  • 海膽壽司