2024-06-07
哇!原來重慶大廈隔離新開咗個地庫,入面有勁多嘢食🫢🫢今次揀咗poke bowl,想健康啲😙☺️🐥🥗 火辣辣鷄胸 $88 (慢煮雞胸、蕃茄、豆腐、雞蛋絲、青檸辣醬)海帶芽 +$10唔想諗就可以直接嗌佢set好咗嘅🤣不過個主食都可以揀壽司飯、珍珠糙飯、沙律菜或者mix都可以👍🏻佢成個bowl份量都勁大😹係我食過最大的!真係差啲食唔曬😝同埋雞胸嘅份量都幾多🫢然後個青檸辣醬又好好食👍🏻🐟🥗 自選 吞拿魚 $108(豆腐、枝豆仁、香菇、山葵乳酪醬)另一碗要咗吞拿魚🍣同埋自選配料,好少見到配料可以揀香菇🍄🟫所以都即係即刻揀咗😋😋 整體都係勁大碗🤣好誇張,大家想食得健康啲,一定去要試下😎🍗🍗 炸雞 $48一份有6舊,即叫即炸,熱辣辣🔥🔥所以勁脆身🤣啲雞肉仲好滑,一啲都唔鞋!🍓🍼 士多啤梨奶昔 $38 (跟餐)佢跟餐啲飲品都幾平,有啲加$5都已經有杯花茶🍶 不過我要咗奶昔🤣佢係嗰啲好輕盈,飲落嗰會好邪惡😙😙
🐥🥗 火辣辣鷄胸 $88
(慢煮雞胸、蕃茄、豆腐、雞蛋絲、青檸辣醬)
海帶芽 +$10
🐟🥗 自選 吞拿魚 $108
(豆腐、枝豆仁、香菇、山葵乳酪醬)
🍗🍗 炸雞 $48
🍓🍼 士多啤梨奶昔 $38 (跟餐)