2024-06-05
上網見到呢一間主打堅果嘅飲品舖好吸引😍😍 有唔同嘅水果或者口味嘅堅果奶蓋茶 終於去葵廣試下!🥰間舖都好易搵喺葵廣嘅商場1樓大路嘅位置 去到都已經有人排緊隊買嘢飲~一去到見到有好多唔同飲品嘅相都show咗出黎 更加方便我呢啲有選擇困難症嘅人可以揀到心水嘅飲品😍 諗咗好耐之後決定咗飲呢間舖嘅推薦產品第一位! 伯爵茶朱古力堅果奶蓋茶🍫💖我諗放喺第一位應該都係有啲特別之處🤔另外朋友就揀咗而家夏日限定嘅椰子水堅果奶蓋😋因為睇相已經覺得佢啲奶蓋好吸引🤣 大部份都會根據返個口味而更改咗啲奶蓋 唔會係一式一樣 所以大家都揀咗奶蓋茶🤭飲品一嚟就見到滿滿嘅奶蓋 勁吸引🤣🤣🤣即刻叫店員俾我影返張相🤣真係唔係誇張佢啲奶蓋超級厚🥹🥹! 好似有兩層咁第一次見到有咁厚嘅奶蓋🥰呢間店舖超貼心會俾飲管同埋匙羹 匙羹係方便一啖一啖食奶蓋💖呢一個供應真係超正🤣 因為我用匙羹飲咗一啖奶蓋之後就不斷停唔到手 一開始係用45度飲個奶蓋加飲品最後個奶蓋太好食🥰 用匙羹潷晒嚟食😋 個人覺得一淡淡咁食奶蓋之後再飲一啖嘢飲仲正🤣我個茶底因為唔鍾意飲咁甜,所以嗌咗無糖!咁啱朱古力奶蓋係有啲甜味 無糖茶,又可以中和返朱古力嘅甜味所以唔鍾意飲
我諗放喺第一位應該都係有啲特別之處🤔
另外朋友就揀咗而家夏日限定嘅椰子水堅果奶蓋😋
飲品一嚟就見到滿滿嘅奶蓋 勁吸引🤣🤣🤣
即刻叫店員俾我影返張相🤣
真係唔係誇張佢啲奶蓋超級厚🥹🥹! 好似有兩層咁
第一次見到有咁厚嘅奶蓋🥰
我個茶底因為唔鍾意飲咁甜,所以嗌咗無糖!
咁啱朱古力奶蓋係有啲甜味 無糖茶,又可以中和返朱古力嘅甜味
所以唔鍾意飲太甜嘅人推薦大家叫無糖!
椰子水就係好fresh嘅感覺 朋友都讚好飲🤣 總結係鍾意飲堅果茶嘅朋友一定要試吓💖