2023-04-18 70 views
午飯時間,經過深水步,見到呢間冰室有多款芝士食物,芝士餐。幾吸引,便同另一個friend一齊入去食飯。我叫咗個雞排芝士撈丁,涷奶茶。我個friend就叫咗個厚切豬排焗飯,涷華田。店舖內當時都唔係好多人客,但都要等咗約十分鐘左右,芝士撈丁先到,焗飯就遲多少少先到。見過芝士撈丁賣相唔錯,幾吸引,應該會好好食。點知?一咬塊雞排,勁硬,炸得太乾身,難食🥵。d麵又勁咸🤮,飲完成杯奶茶都仲覺得好咸,要再飲多杯水先覺得好返少少。而我個friend叫果個厚切豬排焗飯亦係難食。d豬排係厚,但佢話勁“鞋”,好難“照”,吞唔到,吐晒出嚟,🥵結果佢淨食個底d炒飯就算。佢又話杯涷華田又好淡,難飲😔。我同個friend埋單走人。價錢雖唔太貴,但食物嘅質素真係唔掂,認真冇下次再幫襯。

Type of Meal
Lunch