2023-03-11 540 views
自己都成日係荃灣食開打冷,見食泥食去都係個幾間,就搵間從未試過既細妹姐打冷試下經過甘多次都冇幫襯,點知一食就出哂事一坐低都冇咩野都係睇餐牌叫餸,價錢都係正正常常,係偏貴啲啲,三個人叫左個滷水雜併、西蘭花炒雞柳、沙拉蝦球、同一個後加既豉椒炒蜆個滷水雜併一泥到上台,我以為自己睇錯$148 蚊 份量少都唔緊要,竟然真係比啲超級下欄既滷水你,紅腸就大大塊,都算啦諗住間間唔同食完大半碟,再泥左個$98西蘭花炒雞柳,我未見過炒完既雞柳係鋪返係西蘭花上面完全唔覺個餸係炒甘,好啦都算,唔叫都叫左,一食落埋去啲雞柳鞋撚過沙紙,啲西蘭花食落係苦口,都算都諗住食你一次半次,冇下次最後泥左個沙拉蝦球$148。搵幾舊西蘭花伴碟,我諗依碟餸算係正常少少,啲蝦球係甘易炸一炸再撈沙律醬我諗應該都唔會難食得去邊,份量就見人見致,值唔值依個價錢就自己諗喇最好笑係食到最後一碟等左好耐我個豉椒炒蜆係泥都冇泥過,就忍唔住同佢講同我取消佢,佢話去問下,我已經同佢講唔洗,個姐姐都好行返泥講 原來個同事寫住你張單冇幫你落廚房單,我真係忍唔住同佢講,你間餐廳啲野甘難食,服務又差真係唔會有下次仲要漏單叫啲伙記拎啲餐具或者拎野飲,唔會應你

仲要漏單叫啲伙記拎啲餐具或者拎野飲,唔會應你好似又聾又啞甘,到你講多兩次就喝返你轉頭,甘唔願意做,真係好心執左佢,唔好係荃灣害人,餐飯食左$499 蚊仲要係唔飽,上菜速度係你食完一碟基本上先會泥第二碟甘濟,連最簡單既白飯都可以整到有啲生米,真係完全唔明點解可以係荃灣甘多年,真係推薦大家唔好去都介紹比人聽唔好去食
第一次嬲到係依到打食評
垃圾