2024-10-24 670 views
今日黎呢間台灣火鍋店食自助任食邊爐,呢度都幾多幾食,有主打嘅火鍋之外,仲有好多台灣食品,個價錢唔算太貴,所以今日同朋友一齊去,朋友食完都話下次可以再encore。呢度都幾多款湯底選擇,有差唔多十款,每款都好似幾好味,我地最終叫咗沙茶海鮮湯底,個湯底都幾香濃沙茶味,入面仲有大蝦同大蜆。出面有大量台式丸同好多火鍋配料,有d都幾特別,出面好少有得食。有好多熟食,有台灣小食,肉燥飯都有。d牛肉勁新鮮勁靚,脂肪分佈非常均勻,食落非常嫩,好重牛味,真係encore咗好多碟,佢地上菜速度都非常快。出面d甜品都幾正,有自助吧,可以自由配搭台式芋圓,仲有4款haagen-dazs雪糕,最特別係可以自己整雪花綿綿冰,可以自己加雪糕或者加芋圓。我地食牛御品餐,所以每人送一杯春陽茶事嘅台式飲品,我地叫咗珍珠鮮奶茶,都幾好飲,珍珠好煙韌,奶味好濃。

有好多熟食,有台灣小食,肉燥飯都有。