2023-07-30 170 views
話說我帶幾個來自不同國家的朋友一起到此餐廳品嘗火鍋美食,目的是可以有一個舒適的環境吃地道的美食,我們一群人入到門口,攞位之後一齊入去,點知中間比人截停幾次,感覺有點趕客,之後因時間問題,所以費事換地方,之後便坐下來,不久之後就話先點湯底,然後手機點餐,佢哋個手機軟件設計完成不方便,又沒有人詳細介紹用法,侍應們也只是問一句答一句,又不清楚,之後我話我係OpenRice 訂才好少少,不過依然是語氣極差,攪到我朋友想即刻拉大隊走,不過真係因為時間問題,希望快啲吃完就走啦,但係點餐系統要做3 -4次才可以成功落order. 下次都唔會再老襯而且唔會中計先落湯底而被困住冇得走。當我們期待這五星級價錢的食物應該好好吃,份量夠的時候,完來食物質素也是不外如是,完全唔值得這價錢,而且海鮮也不過新鮮,肉丸太細粒。蝦膠也太迷你,這份量真係感覺到完全不值,服務比茶餐廳更差,醬料只有葱花及蒜蓉,辣椒要問先比,最後食完更加覺得味很重,吃完要大量唱喝水,今次真係第一次感到貼錢買難受,性價比極低!比分其實想比負分不如沒有此項

比分其實想比負分不如沒有此項