2020-03-16 125 views
近期多了人吃石板燒,香港就有其中一間覺得做得好好又好味的餐廳。服務態度好好👍🏽👍🏽這部機係同日本一模一樣的,非常方便點餐👍🏽👍🏽餐廳內有各式各樣調味醬料給客人☺️美國頂級牛肩胛 200g $108(我其實第一次食牛肩😂200g都唔算太大塊,厚到就手指頭一半😁口感方面只是有d位編多根。加上因為牛肩所以咬落會編”韌”,所以想食牛肩嘗試不要燒太耐☺️)入到餐廳就可以自行隨便拎飯、湯、沙律☺️還要無限添加👍🏽西班黑毛豬鞍 200g $108(黑毛豬就真是不得了👍🏽👍🏽我一吃就愛上了,口感咬落軟彈彈咁,唔會韌易入口不會乾😋😋)我們都還有叫了,越南虎蝦 $19 / 日本刺身帶子 $25(店家好細心幫客人將蝦開了一刀,容易放入口☺️絕對新鮮蝦,燒完都唔會黐殼肉質唔老😋😋)(帶子方面就正正常常不會話太新奇😂)店家亦好細心提提大家注意事項👍🏽記得唔好玩手機將野食燒耐左呀😁😁

這部機係同日本一模一樣的,非常方便點餐👍🏽👍🏽

餐廳內有各式各樣調味醬料給客人☺️
美國頂級牛肩胛 200g $108

入到餐廳就可以自行隨便拎飯、湯、沙律☺️還要無限添加👍🏽

西班黑毛豬鞍 200g $108

我們都還有叫了,越南虎蝦 $19 / 日本刺身帶子 $25
(帶子方面就正正常常不會話太新奇😂)