2024-04-24 48 views
大家係咪都好期待去嚐新架?我呢個好食鬼又點可能錯過呢間港式車仔麵餐廳!🥰 簡潔而實用嘅環境,好味又質優嘅食物,啱晒前後左右嘅年齡層😁。@酸菜魚♥️(配有大豆芽,娃娃菜,海帶絲,豆皮,寬粉)湯底酸酸辣辣好開胃,魚肉新鮮緊實,同豆芽,娃娃菜等配料一搭一唱,啖啖美味,飽足感十足😍。@酸辣湯米線♥️蓮藕,雞翼尖,魷魚鬚呢款湯品滋味十足,湯底酸辣適中,米線質地細軟,再配上蓮藕,雞翼尖,魷魚鬚,飽滿得黎又豐富,絕對係體力流失嘅時候最佳補充😋!@椒麻墨魚嘴♥️鬼馬創新嘅配搭,墨魚嘴爽脆,椒麻醬香郁,各有特色,非常地道👍,吃得人笑出聲。好味♥️♥️♥️質量與量兩者兼備,環境舒適溫馨,一定要推薦比朋友知😁👍!