2022-10-16 1110 views
yeahhhh !!! 眨吓眼就嚟去到10月尾la!! 10月尾就係🎃Halloween🧛🏻‍♂️🧛🏻‍♀️! •呢啲大日子梗係約埋朋友一大班人一齊慶祝! 去左@ California Pizza Kitchen 同朋友仔一齊開大餐 ! •一入到餐廳嘅環境已經好有萬聖節嘅氣氛呀! 佢哋已經將餐廳佈置好! 我自己呢就好鍾意去California Pizza Kitchen ,特別鍾情佢哋嘅無限添飲檸檬茶 😂😂! 我呢就就叫咗呢啲嘢食🥗經典凱撒沙律半份🍝蒜香忌廉汁扁意粉配雞肉🍕意大利辣肉腸薄餅🍄 蘑菇片菠菜烤餅全部都係我鍾意食嘅嘢呀! 經典凱撒沙律蔬菜夠新鮮而且又夠多醬汁! 蒜香忌廉汁扁意粉配雞肉都係超好食㗎! 我本身就好鍾意食白色醬嘅意粉,佢哋嘅醬汁係超級creamy,但係食完又唔會有好膩嘅感覺,而且份量都係好多! 去到California Pizza Kitchen點能夠唔叫pizza,所以就叫叫咗兩款Pizza,一款係圓形嘅意大利辣肉腸 pizza另一款係長方形嘅蘑菇片菠菜,兩款都係薄批,所以唔會食完覺得成肚麵粉! 佢哋嘅嘢食呢全部都係即叫即整嘅所以呢大概點餐之後都要等一陣先會有嘢食!
yeahhhh !!! 眨吓眼就嚟去到10月尾la!!
10月尾就係🎃Halloween🧛🏻‍♂️🧛🏻‍♀️!

我呢就就叫咗呢啲嘢食

🥗經典凱撒沙律半份

🍝蒜香忌廉汁扁意粉配雞肉

🍕意大利辣肉腸薄餅

🍄 蘑菇片菠菜烤餅

2022-10-10
$250 (Dinner)