2022-06-09
【Cafe Fabulous 】高性價比甜品🍮 大推佢地個梳乎厘pancake😍芝士黑松露雜菌意粉💰118一上枱已經聞到好香黑松露味 食落好creamy 佢地亦落咗好多菇🍄 黑松露控實會鍾意❤️自家製芝士肉醬千層麵 💰138呢個都幾好食嘅 但就正正常常啦!當時覺得個黑松露意粉實在太好食😂 個焦點喺晒個意粉度😂香蕉朱古力梳乎里班戟 💰$68呢個真係性價比超高!好好食之餘都好抵食😍好食既梳乎里其實好考功夫🤧 好多時候個面會燶咗或者入邊都整得太熟唔夠soft 而佢個梳乎里除咗食到好香蛋白味 個餡整到啱啱好 入面夠soft得黎個面亦唔燶!配埋朱古力脆脆同焦糖香蕉可以話係畫龍點睛😆 呢個大推XD飲品方面 佢地每個月都有杯signature飲品芝士奶蓋桃烏龍 味道清清地 唔算太膩陸月 呢杯係今個月既signature🤓🤓 其實係藍苺沙冰 跟餐點既話份量會大杯 味道唔算太甜留意返放工時間登打士廣場個lift都比較多人排隊 要預早小小上去拎位🤓🤓
芝士黑松露雜菌意粉💰118
自家製芝士肉醬千層麵 💰138
呢個都幾好食嘅 但就正正常常啦!
當時覺得個黑松露意粉實在太好食😂 個焦點喺晒個意粉度😂
香蕉朱古力梳乎里班戟 💰$68