晨早book mark左呢間餐廳上嚟食海鮮餐!於是一早book咗位,搵埋志同道合,都係勁鍾意食大閘蟹加海鮮嘅朋友嚟呢度試吓啦🙆‍♀️!我哋四個女仔食咗超多嘢好癲!🤦🏼‍♀️💯大閘蟹超正,隻隻都手掌🖐️咁大!打開蟹蓋,就更加覺得不得了!啲蟹膏多到流晒出嚟🤤,爆多膏! 蟹膏鮮甜美味,勁Creamy😵 !齒甲留香就真係冇形容錯喇!🫶💯海鮮蒸窩.嘩!超多海鮮,個開邊蒸龍蝦🦞,好鮮味,爽口彈牙,口感一流!😃🥇其他海鮮,聖子沙白都好鮮味,完全冇沙!餐廳嘅食材新鮮,就咁用蒜蓉蒸已經好好食囉,完全唔使其他調味!😻💯海鮮火鍋放題,我哋忍唔住叫咗d海鮮打邊爐,見個湯底係胡椒花膠雞湯咁清甜💆‍♀️,所以想叫啲海鮮嚟享受吓呢個湯底!有魷魚啦沙白啦青口啦聖子啦,你噏得出嘅海鮮都可以叫!😽選擇種類超多!但係由於我哋食咗好多大閘蟹同埋個海鮮蒸鍋😌,都已經有啲飽,😎所以都唔想嘥嘢淨係叫咗幾款你試吓!😍最後仲有埋milk top 雪糕作為呢一餐嘅總結!係一個完美嘅句號!😚