2024-09-04
餐廳名字:Bunny Churros (葵芳)餐廳地址:葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖諗唔到食咩就去葵廣掃街,同朋友試西班牙油炸鬼 叫左 combo有churros和gelato。churros有6種醬口味,這次試試練奶花生🥜味。 gelato有 五種口味,我最喜歡的開心果🤩🤩。還可以加錢加 5$做toppings,有布郎尼等選擇添呀!即叫即做要等10分鐘。炸完放油紙一會兒就會加入一大盤 肉桂糖到翻滾。🥳放好churros之後店員不停唧煉奶花生落churros 杯 到 churros外脆內軟有蛋味。驚喜開心果gelato有 好多開心果仁🥜係入面!!店鋪很細心,有油紙供應,拿著churros吃也不會弄髒手。 同埋會叫號碼先整雪糕,防止融左!超細心!!😍😍#hkfoodie #foodiegram #香港美食 #性價比餐廳 #葵芳區 ##甜品 #餐廳 #生日飯 #hkig #hkfood #hkfoodblogger
餐廳地址:葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖