2022-12-30 281 views
夜晚11點幾上去試下真係唔知趕住打烊定點(報就收2am,可以食到1am)啲甘既居酒屋 份量少又貴都預左,但質素就真係過份到:焗蠔~霉霉地芥辣八爪魚~預左有配菜墊底,但成碗講緊9成係菜,啲八爪魚係流晒落去個碗底(整個八爪魚份量大家預係平時2舊軍艦料既份量)燒茄子~幾乎等唔到要取消單,上到枱見成隻都舖滿蒜蓉,食落奇蹟地茄子可以完全冇味,夾上嚟仲係硬身,根本未燒透,落幾多蒜蓉都冇用可樂~十幾蚊杯可樂,唔係一罐加冰底,就甘杯加冰上,算!但連汽都冇,唔難理解就係一罐開2杯,賣剩就雪住,甘咪走晒汽變糖水燒菠蘿~嚟個真係經典,話明燒菠蘿,唔知點解38蚊一串可以做到凍食,好多謝令我回憶返小時候落士多買2蚊舊冰菠蘿可能問點解甘都唔叫佢地換,問題係,我本來開開心心食餐宵夜,都唔想阻人收工,要換,基本上成張單啲野都要換,天光都唔知有得食未最後埋單幾多就唔講,剩係知我食嚟個價錢,可以有好多選擇,仲可以好滿意疫情生意難做,控制成本,絕對理解,但用啲食材甘樣虐待啲客,我強烈建議你執左佢!大家出旺角想試伏野,嚟間我真係第一推介!
夜晚11點幾上去試下
真係唔知趕住打烊定點(報就收2am,可以食到1am)
啲甘既居酒屋 份量少又貴都預左,但質素就真係過份到:
焗蠔~霉霉地
大家出旺角想試伏野,嚟間我真係第一推介!