2014-01-07 883 views
-之前有個fd介紹過 自己都糸openrice睇過 今次終於抽到時間約齊人食 個個都糸諗住試下 其實都無預期中咁差姐 都值得一試地方都算大 都坐得幾舒服 又吾話好似其他放題餐廳咁行步路都難 環境又靜 仲有電視睇添咖 啲侍應又幾好態度坐底之後等一時間當然糸落單叫野食 野飲就自己出去斟 選擇都幾多 汽水吾少得喇 仲有咖啡 奶茶 凍熱菜蜜 仲有蘋果綠茶 完全照顧到我地消者不同嘅需要gd搞完一輪 斟完野飲 啲食物就開始陸陸續續咁黎喇 好彩我地吾糸叫左太多 爭啲擺吾哂首先黎嘅糸刺身同壽司 啲刺身 冰震(p.s由於今次食得太急 吾記得影相)啲壽司 啲飯吾會太大舊 又吾會話一夾就散哂 上面啲配料仲好大塊添咖 正跟住到啲熱食...真糸有好多其他日本放題無嘅野比大家選擇 例如金針菇 薄餅 小丸子之類 天婦羅緊糸吾少得喇 不過我地都吾糸叫左好多 驚太飽嘛 佢地啲天婦羅吾會太厚粉 都算吾錯 趁熱食一流話明火鍋放題 緊糸吾少得個鍋喇55啲鍋都有幾款簡咖 例如雞煲同牛肉煲 雞煲仲有吾同味簡 我地就叫左牛肉鍋 個湯底都吾錯最後最後 吾少得嘅緊糸甜品喇 有3樣任叫 泡芙 雪米糍&啫哩 總之整體黎講其實吾錯 下次會再

首先黎嘅糸刺身壽司刺身 冰震(p.s由於今次食得太急 吾記得影相)

跟住到啲熱食...

話明火鍋放題 緊糸吾少得個鍋喇55

總之整體黎講其實吾錯 下次會再幫襯!
Other Info. : 此行無白費:D E餐食得好滿足
2014-01-05
$150 (Dinner)
  • 燒物
  • 炸物