2021-08-05 547 views
今時今日要食間又有良心又高質又抵食嘅茶記真係唔係成日食到🤫光榮冰室相信好多人聽過都支持過💛真係keep住好食得黎仲真係份份都大碟❗️-🍴千島醬勁大!雞扒包(下午茶) HKD36一上枱🧜🏻‍♀️見到個包嚇親 真係勁大🤣靜係塊雞扒都大過塊面 仲要好厚身 肉質嫩得黎仲好juicy😳入邊有一大pat千島醬 令到味道昇華😚就算就咁食個包都好香牛油味仲烘到個包邊脆脆地😋另外仲有青瓜 蕃茄等 一齊食可以解膩🥰連薯條都炸到外層脆脆兼且唔覺得油🤩🍴沙嗲牛肉一叮配火腿奄列 牛油多士 HKD45(+1)本身諗住食佢個沙鍋沙嗲牛 點知去到先話無 唯有食呢款啦🙈沙嗲牛關注組注意⚠️沙嗲汁好多 味道非常濃厚 上枱都聞到好香 而且牛肉都好嫩滑🤪長方形嘅火腿奄列占左大半個碟 切開仲有蛋汁起入面唔會覺得好乾😍🍴凍唂咕 凍朱古力留意返凍飲無需加錢😏唂咕就姐係特濃朱古力咁解 所以🧜🏻‍♀️叫左一杯唂咕 一杯正常朱古力 睇下個分別🤣唂咕果然係朱古力味濃郁好多 偏甘苦少少 無咁甜🍫而正常朱古力就會偏甜啲 岩小朋友口味😛感覺就係唂咕係黑朱古力 正常凍朱就係牛奶朱古力🤔✾味道覺醒指數: 4/5抵食指數:5/5服務指數:3.8/5
🍴千島醬勁大!雞扒包(下午茶) HKD36

🍴沙嗲牛肉一叮配火腿奄列 牛油多士 HKD45(+1)

🍴凍唂咕 凍朱古力

味道覺醒指數: 4/5