2022-07-06 409 views
平時好少過黎呢邊不過今日收工好鬼肚餓可能因為晏就食素唔太襟飽, 於是黎左foodcourt呢度覓食,本來想食螺鼎記但係無開門, 花多眼亂樣樣都想食, 然後實在太餓啦所以決定要食個飯foodcourt超級多人, 位置都唔十分多, 勁驚搵唔到位, 俾左錢後唔使5分鐘已經有得食, $40一個海南雞飯包埋兩個醬汁仲送一盒烏龍茶真係超抵食,開頭心諗呢個價錢都無太大期望, 點知都幾出乎意料之外, 雞夠滑有雞味, 味道唔錯, 個泰式醬送飯一流, 份量都幾多下(我太餓偷食左一嚿之後先記得影相), 油飯又香夠乾身,不過唯一缺點就係D伴菜好硬, 同埋D座位少少搖搖下唔係坐得好舒服.