韓國嘢食極都食唔厭,咁樣發現樂富廣場有間平靚正嘅韓國餐廳,座位又寬躺,仲有K-Pop聽,於是一於同朋友試試佢。我哋叫咗個明洞二人餐($368),包沙津、小食、鍋物、主食、甜品、飲品,超豐富!每款都有好多嘢揀,無hea你。沙律揀咗香芒炸雞沙津,份量勁多,有成六嚿炸雞,仲有好多菜同埋好甜嘅芒果。小食揀咗黑醋烤韓國豬肉餅,總共有四件,表皮烤得好脆。至於鍋物揀咗迷你滷豬手粉絲鍋,配料仲有好多翠玉瓜同埋年糕,每啖都係好豐富嘅口感,加埋濃豬骨湯味超正。主食就叫咗落辣豬肉蓋飯,味道唔算好辣,一般人都接受到,店家落咗大量紫菜,同埋豬肉都佔咗差唔多半碗,多到食唔晒。。。甜品仲有兩個牛乳奶凍,仲試咗杯白桃乳酸特飲,好清新。兩個人埋單加埋10%服務費,400蚊有找,抵食👍🏻😍

甜品仲有兩個牛乳奶凍,仲試咗杯白桃乳酸特飲,好清新。

兩個人埋單加埋10%服務費,400蚊有找,抵食👍🏻😍
Type of Meal