行行下旺角就見到買一送一嘅雪糕點可以唔食‼️ 仲有成20款配料同10款醬汁可以揀✨佢哋唧雪糕完全一啲都唔輕手,大大杯用力唧,俾我係老闆應該會激死🤣 呢到用💰58就可以實現乳酪雪糕自由啦~ғʀᴏʏᴏ乳酪雪糕🍦自選3款配料 + 1款醬汁🥄1️⃣ ᴏʀᴇᴏ碎碎 + 香檳葡萄爆爆珠 + ʟᴏᴛᴜs餅 + ʜᴏᴍᴇᴍᴀᴅᴇ伯爵茶醬除咗揀自己最鍾意嘅Oreo之外🍪竟然俾我見到有爆爆珠,一定要嗌,一咬即爆嘅口感的確過癮🤩 呢杯希臘乳酪好軟滑而且超級大杯✨佢哋嘅自家製伯爵茶醬汁亦都好香🤭 味道💯2️⃣ 開心果碎碎 + 麻糬粒粒 + 繽紛樂 + ʜᴏᴍᴇᴍᴀᴅᴇ開心果醬開心果碎碎咬落去好脆爽,開心果醬味道好濃郁🤤麻糬粒粒糯糯的,俾我感覺好治癒💢先唧咗開心果醬再唧雪糕,出嚟嘅樣超級吸睛,而且佢哋嘅自家製嘅醬汁都唔會太甜太膩😍

ғʀᴏʏᴏ乳酪雪糕🍦

自選3款配料 + 1款醬汁🥄

除咗揀自己最鍾意嘅Oreo之外🍪

佢哋嘅自家製伯爵茶醬汁亦都好香🤭 味道💯

ғʀᴏʏᴏ乳酪雪糕

開心果碎碎咬落去好脆爽,開心果醬味道好濃郁🤤
ғʀᴏʏᴏ乳酪雪糕

麻糬粒粒糯糯的,俾我感覺好治癒💢

Type of Meal
Tea