2024-10-30 289 views
嗌2個是日晚餐,好抵食!加咗特飲,平均每人100左右咋👍🏼👍🏼每個餐都包一碗湯一杯飲品!鐵板殼飼西冷 $105我哋配咗薯菜,有得揀洋蔥汁,蒜蓉汁同黑椒汁👍🏼黑椒汁一到落去炸一聲,好香啊!🤭睇到流哂口水!!塊扒大塊到呢,長過一條手掌😍要5成熟,入面好嫩,好粉紅,咬落去有少少根位,不過又有啲肥膏位,所以有爆汁嘅感覺🤭見到好多人點意粉,超大碟😂😂枝竹鹹菜胡椒豬肚雞煲 $75里個超抵食😨煲入面有勁多料,好多豬肚同雞件🫶🏻凍凍食好舒服,仲可以變泡飯添呀!!味道唔會太鹹,調較得啱啱好!蛋白杏仁茶+$8要補一補潤一潤,入面真係有一層層蛋白㗎😍😍女士必點!蜂蜜蘆薈百香果茶 +$5新出好吸引‼️唔會太甜,飲落好舒服,潤喉👍🏼

鐵板殼飼西冷 $105

枝竹鹹菜胡椒豬肚雞煲 $75

蛋白杏仁茶+$8
要補一補潤一潤,入面真係有一層層蛋白㗎😍😍女士必點!

蜂蜜蘆薈百香果茶 +$5
新出好吸引‼️唔會太甜,飲落好舒服,潤喉👍🏼

• 蛋白杏仁茶