2020-11-02 465 views
而家食Outback好抵食,有一啲優惠套餐,比起平時以正價食Menu入邊嗰啲嘢食真係抵好多,所以晏晝就嚟咗東涌outlet呢一間Outback食晏晝😋一坐低好快食完已經俾咗一條黑糖麵包同餐湯我哋,Outback黑糖麵包真係冇得輸,依然可以加添幾條麵包,而餐湯係西蘭花忌廉湯,味道濃郁,好有口感。兩個人嗌左一個和牛扒同埋燒雞肉芝士夾餅,燒雞肉芝士夾餅熱辣辣好好食芝士有拉絲效果,而入邊雞肉同蘑菇口感十足,味道非常好,加埋佢俾嘅蜜糖芥末醬,味道立即昇華;而牛扒叫咗五成熟,肉質鬆軟,唔會好韌,加埋燒汁肉味都好出,兩碟都配有薯菜,薯條用新鮮薯仔整,好脆口,整體食物質素高,套餐仲包埋餐飲,以前嗌嘢飲要另外嗌,價錢比起以前抵好多,真係值得嚟食!

燒雞肉芝士夾餅

和牛牛扒
2020-11-02
$154 (Lunch)
燒雞肉芝士夾餅
和牛牛扒