2024-10-21 80 views
今日同屋企人黎到上環搵野食,朋友推薦左SOW叫我地試試,一坐低就有Welcome soup🥰超好味,我地叫左:😈月見免治雞肉三食💰128雞肉棒有大板燒,燒鳥月見,避風塘三款口味,每個味道都各有特色,再配搭埋醬油生雞蛋,唔單止令到雞肉棒更加順滑,仲有豐富嘅蛋香,將成個味道更加昇華😈西班牙乳豬💰328乳豬外皮金黃酥脆,肉質鮮嫩又多汁🤭一切落去已經聽到清脆嘅聲音,每一啖都好滋味,吾經吾覺就食左好幾塊😈俄式牛柳鵝肝煲仔飯💰198超有創意嘅一道菜,煲仔飯嘅底層有d焦脆, 牛柳肉質鮮嫩,米飯吸收左肉汁同鵝肝嘅香味,食到好滿足😈黑芝麻焦糖燉蛋配豆腐軟雪糕💰108坊間好少見有呢個組合,芝麻味好香濃,再加上軟綿綿嘅豆腐雪糕,大推☺️😈Night Whisper 💰128入口好清甜,岩哂女仔飲😈PanCoYa 💰78幾好飲👍好重斑斕味道,朋友勁鍾意❤️餐廳名稱:SOW (上環)餐廳地地:上環荷李活道189號華冠大廈地舖

😈月見免治雞肉三食💰128

😈西班牙乳豬💰328

😈俄式牛柳鵝肝煲仔飯💰198

😈黑芝麻焦糖燉蛋配豆腐軟雪糕💰108

😈Night Whisper 💰128
入口好清甜,岩哂女仔飲

😈PanCoYa 💰78
幾好飲👍好重斑斕味道,朋友勁鍾意❤️

餐廳名稱:SOW (上環)
餐廳地地:上環荷李活道189號華冠大廈地舖