2016-06-04 221 views
相信無咩女生們會唔鍾意食甜品,是日同好友食完飯行完街後就黎到油麻地呢間甜品鋪食野。其實呢間甜品鋪都開左一段時間,裝修之後個名稍為改左少少,但係食物既種類同味道都無咩分別。裝修後既店鋪以粉色為主,望落都幾有戀愛氣氛,星期五晚九點幾黎到,都唔會太多人,坐得都幾舒服。朱古力層層疊:沾上蜜糖既厚厚多士焗至硬身酥脆,配上水果,雪榚同忌廉,份量十足,食落都非常CREAMY,好有口感,不過個人認為忌廉落得過多,少一D會更加好。香蕉心太軟:香蕉心太軟上檯時仲係熱辣辣,切開後D香蕉漿流晒出黎,旁邊仲配埋有焦糖既香蕉,整體感覺唔會太甜,一口熱辣辣既心太軟配埋凍冰冰既雪榚,真係令女生們食到停唔到口。

朱古力層層疊
朱古力層層疊: