2022-12-30
呢間舖頭門口超級吸晴😍聽日行過好難發現唔到佢‼️上層既設計完全係打卡位🤣掛滿咗好多越南燈籠🏮聽講掛上去都要用咗兩日,證明就真係好俾心機去設計呢間餐廳👍🏽.香茅檸檬葉焗越南農場少女雞 $388呢個係聖誕節特別推出嘅款黎☺️少女雞係指未生過蛋既雞🤣呢一隻雞都相當大隻😇要完全焗熟佢都需要啲時間,所以上菜嘅時候都等咗一陣🧐餐廳會用錫紙包住隻雞拎去焗,熟咗之後就會拎上嚟,再喺你面前即場調味🌿同剪開,雞好有雞味☺️食落有啖啖既香茅味.小食自選拼盤 $120呢個拼盤嘅消息係自選嘅☺️甘就唔怕有野唔想食啦🤣今次簡左即叫即製粉包,素春卷同埋柑桔汁雞翼‼️成個小食拼盤都好高質🔖即叫即製粉包:薄薄嘅粉皮包住豬肉碎、木耳等等嘅材料,一啖放晒落口,好滿足☺️🔖 素春卷炸到外層好酥脆.班蘭布甸法包配自家製椰子雪糕 $128眼見好多人都叫佢黎打卡,我都唔例外😏法包外層好脆口,中間包份住流心既班蘭醬‼️名副其實外脆內軟😍.☕椰子奶蓋咖啡 $6🥭凍越南純天然青芒果汁配天然蜂蜜 $58
香茅檸檬葉焗越南農場少女雞 $388
小食自選拼盤 $120