2024-10-28
Terrace in the seaside 每間分店嘅裝修都好靚,裝修以木系質感做主調,成個環境企理舒服,食物一貫高水準👍🏻近排萬聖節仲有特色甜品同飲品,真係唔可以錯過。啖啖蟹肉千層麵 好正呀,上面超多超多蟹膏蟹肉🤤諗返都覺得冇得輸,千層麵用了豐富,每一層都夾住肉醬,蟹膏味道濃郁!韓式奶油排骨鍋入面除咗有排骨,仲有韓式粉絲韓式年糕等等,醬料有少少甜🤤味道濃厚,排骨嘅份量真係好多,食極都仲有!幽靈來襲!士多啤梨朱古力窩夫 份量超大超大真係夠三四個人食,窩夫蛋漿比例10分好,所以食落去乾身脆口,沾上小小士多啤梨醬已經好好食!值得一提就係幽靈嗰塊布,其實係一大片麻糬再蓋住朱古力蛋糕😋麻糬帶甜香,咬落去軟熟好好食!惡鬼荊棘海提子沙冰 上面放住萬聖節裝飾好得意呀,入邊有好多提子皮,所以絕對係真材實料,幾鍾意杯嘢飲因為唔會太甜。濟州柑乳酸梳打 上面有靚靚嘅蝶豆花造成嘅紫色🤤下面有濟州乳酸,成個配搭好好飲,清清地唔會太甜,夏天就一流。
啖啖蟹肉千層麵
韓式奶油排骨鍋