2021-11-22 81 views
德福二期商場Food court開咗間而家好多人鍾意嘅嘅夏威夷蓋飯Hawa poke、佢哋主打輕盈健康菜式、低卡路里高蛋白質, 簡直就係減肥人士而設嘅餐廳😂, 魚生粒配上唔同嘅配料再加上自家條配嘅醬汁, 可以選擇日本米或者沙律菜, 好似食緊日本角切魚生丼. 夏天食感覺一流👍🏻今次唔想諗叫咗個佢哋預設嘅大滿貫, 基本上乜都有😂 魚生粒,牛油果,大量沙律菜, 雞蛋絲, 中華沙律, 紫菜碎, 蟹子加上木魚絲堅鰹魚汁簡直完美嘅配合. 仲可以+20轉套餐有麵豉湯同炸魷魚圈, 見到有個好特別嘅特飲《牛油果奶昔》🤤, 好滑好fresh好香嘅牛油果味又唔甜, 真係想飲完叫多杯.

仲可以+20轉套餐有麵豉湯同炸魷魚圈,