2019-08-24 69 views
Happy Friday🌈夜晚要食好啲!突然掛住台灣嘢,就去左☘️茶木☘️食。原來夜晚都有set叫,揀一樣主食,加$30有白飯、水耕菜salad同飲品,另加$12可以有埋蛋糕或兩件鳳梨酥。🌷鳳梨鮮果甜酸肉好多鮮果,用個菠蘿上碟,個造型好靚呀!一見到已經食慾大增😋好足料,有菠蘿、藍莓、士多啤梨、火龍果,仲有好多甜酸肉,超好食!🌷烏龍芝士奶蓋專鄧揀呢個清淡既茶底,中和一下濃味既主菜,個芝士唔太鹹,兩者好match!🌷檸檬牛奶朱古力蛋糕(大約個名係咁😅)蛋糕有幾款可以揀,俾呢個嘅外型吸引咗,成個金字塔咁,顔色又靚,味道都唔錯,甜甜酸酸咁,好快比我ko埋!下次要食三杯雞!聞到隔離枱超香🤤🤤🤤

🌷鳳梨鮮果甜酸肉

🌷烏龍芝士奶蓋

🌷檸檬牛奶朱古力蛋糕(大約個名係咁😅)

下次要食三杯雞!聞到隔離枱超香🤤🤤🤤