1K
打邊爐都係我嘅致愛選擇之一,今次就佢就係我嘅選擇,地方環境寬敞整潔,座位舒服,望望餐牌,選湯同選唔同嘅材料配搭後,店員推介了嚴選澳洲和牛加海鮮放題$388,肉嘅質素係最頂級,海鮮任叫任吃,而其他級別嘅涮涮鍋湯底就係六選一,另加多$10就係甜醬油湯,而今次唔使考慮,因今期點了呢個放題組合,就跟餐送了個波士頓龍蝦頭拼豬骨湯底,如果其他級別就要加錢先可以轉呢個湯底。落單後,好快湯底材料上枱,之後由店員煎香後再加湯滾,煎嘅時間啲京蔥好香,加埋個龍蝦頭,簡直係香氣撲鼻,再加埋個豬骨湯真係夠晒味道,而且湯底味道鮮甜,唔係會太濃味而搶走之後啲牛味,跟住好快就上牛大大碟,極上澳洲和牛牛肩肉,放湯一拖兩拖就已經熟,入口肥美肉質嫩滑,望望啲雪花紋已經知道正!雖然牛係主角,但海鮮亦不弱,有大大隻厚身嘅日本廣島蠔,入口肥美重啖啖肉;加拿大翡翠螺肉質爽口彈牙;紐西蘭青口入口肉質鮮嫩;嚴選大海蝦大隻之餘重要肉質結實彈牙爽口,味道鮮甜,而且係可以不停refill,絕對考驗大家嘅消化能力!除此之外還肥美嘅三文魚刺身,厚切超有口感,一個價錢多種享受,感覺已經超正!而外面重有個自助火鍋材料專區,有不同嘅丸丸同蔬菜,重有個

而外面重有個自助火鍋材料專區,有不同嘅丸丸同蔬菜,
重有個壽司甜品位置,
完全係挑戰你嘅胃口!而甜品位置有部雪糕機,口味都幾特別,有西瓜同香芋口味,咁試了個西瓜口味味道清新,入口都好軟滑,旁邊有個自助吧可以為個雪糕加上脆脆調味!
原來外面重有個位置有熟食,咖哩牛肉,同香菇肉醬,還有白飯可加,嘩實在太多美味食物選擇,一次真係食唔到咁多!幸好本身90分鐘限時嘅放題因為點了呢個選擇,變了沒有時限,咁就可以慢慢吃慢慢品嘗不同嘅美食了!留意升降機沒有直上14樓,要於2樓乘升降機到12樓,再乘扶手電梯或升降機才可以去到餐廳個一層!但美食當前絕對難唔到尋找美食嘅我!
Type of Meal
Dinner