芝士肉醬牛油果薯條 ($88) +1芝士肉醬配牛油果真喺冇得輸,薯條粗幼適中, 趁熱食一流🤭.酥皮焗蟹肉盒 ($128) +1口感&味道的確相當驚喜,外層嘅酥皮又薄又脆身再加上滿滿嘅蟹肉👍🏻貪心的我表示如果可以再大份D就好la🤫.烤龍蝦海鮮拼盤 ($438) +1個海鮮拼盤雖然望落好似見唔到有D乜,但實質勁豐富🤤新鮮龍蝦半隻&虎蝦&魷魚&三文魚&扇貝&青口&蜆~仲有粟米&腸仔&西蘭花&焗蒜蓉多士,再配埋佢個醬汁辣辣地勁惹味😆食之前唧啲檸檬汁落去,酸酸辣辣超開胃😚份量本身寫2-4人,我同fd兩個人食真喺勁飽~建議3or4人食咁可以試多幾款菜色🙈.Taste: 8/10.P.S 啱啱好唔批食評可以打埋第二次去食另外叫左半打生蠔,喺西班牙嘅生蠔,D蠔又大又鮮又甜再加支白酒冇得輸🤤
芝士肉醬牛油果薯條 ($88) +1
芝士肉醬配牛油果真喺冇得輸,薯條粗幼適中, 趁熱食一流🤭
酥皮焗蟹肉盒 ($128) +1
貪心的我表示如果可以再大份D就好la🤫
烤龍蝦海鮮拼盤 ($438) +1
個海鮮拼盤雖然望落好似見唔到有D乜,但實質勁豐富🤤
食之前唧啲檸檬汁落去,酸酸辣辣超開胃😚
Taste: 8/10