2023-10-30 146 views
呢日黎到觀塘呢間極尚大喜屋, 食過幾次都覺得佢勁高質所以又黎過, 同埋特別係知道佢有榴彈任食就真係勁吸引我!!!! 一黎到都係落左第一輪刺身單就出去睇下有咩食, 出去拎完野飲,刺身已經上枱, 真係不得不讚下佢地上菜既速度! 刺身夠哂肥美, 叫咁多黎咁多, 所以食得哂先好叫呀! 我地都係食左兩輪刺身就夠, 因為實在有好多其他好野食吸引到我地! 榴槤係其中一樣啦! 另外仲有乳鴿任食, 燒蠔同埋清酒煮蜆又係高質! 榴槤任叫,叫幾多黎幾多, 食落好香榴槤味, 軟淋淋咁係我中意食個度texture! 乳鴿夠哂香口! 好正! 燒蠔上面有大量既蒜, 真係令人食到停唔到口, D蠔又大隻, 又唔會燒到乾哂,仲係好JUICY! 清酒煮蜆D蜆勁大粒,完全冇沙又冇overcook! 一流! 佢另外仲有好多野飲同甜品,真係食到我地捧住個肚走!

佢另外仲有好多野飲同甜品,真係食到我地捧住個肚走!