2024-11-01 253 views
行開鰂魚涌海堤街,見到一間餐廳好新淨,裝修有點似日本餐廳,睇真D原來係食喇沙海南雞🐔 ,於是決定試下,坐在舒舒服服的卡位上,選擇困難症,揀來揀去最終揀坐個$218的2人套餐。套餐都幾豐富,有隨心海南雞飯 (無骨)跟白飯 ,鳳尾蝦金絲薯卷 (4件), 熱檸檬意米水, 加沙爹串燒 4串,我們兩個都揀無骨海南雞🐔飯,鐘意啖啖肉,😘,份量充足,海南雞皮薄肉滑,雞有雞味,三種蘸醬,薑蓉醬油酸辣甜醬,每個餐有一杯仔熱辣辣香噴噴杞子雞湯,配菜有海帶青瓜車厘茄,葷素搭配最健康。鳳尾蝦金絲薯卷特別出色,炸得金黃香脆的薯絲,包住爽脆的蝦肉,鮮香味美,超級出品。👍串燒4條,雞肉加豬肉,點沙爹醬 ,超惹味。🤤🤤 檸檬意米水酸酸甜甜,油炸物的最佳配搭。2百蚊多D就食得非常滿意,超正。🥳🥳

行開鰂魚涌海堤街,見到一間餐廳好新淨,裝修有點似日本餐廳,

海南雞皮薄肉滑,雞有雞味,三種蘸醬,薑蓉醬油酸辣甜醬,

每個餐有一杯仔熱辣辣香噴噴杞子雞湯,

配菜有海帶青瓜車厘茄,葷素搭配最健康。

鮮香味美,超級出品。👍串燒4條,雞肉加豬肉,

點沙爹醬 ,超惹味。🤤🤤 檸檬意米水酸酸甜甜,

油炸物的最佳配搭。2百蚊多D就食得非常滿意,超正。🥳🥳